Snabbfakta

    • Luleå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-08-17

Senior projektingenjör i Luleå

Publicerad 2024-06-18

Om oss
Vill du vara med och bidra till vår gröna omställning? Nu finns chansen att bli en del av vårt team och vara med och utveckla vår verksamhet i Luleå. Vi söker en Senior Projektingenjör, tak- och fasadprodukter till Ruukki .


Om företaget
Ruukki Construction är en leverantör av stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.
Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 1 350 anställda och 11 specialiserade tillverkningsanläggningar. Med stark närvaro i 10 europeiska länder kan vi leverera våra huvudvarumärken Ruukki och Plannja till kunder lokalt. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.comDina arbetsuppgifter
Som Projektingenjör på Ruukki arbetar du med konstruktion, utformning och teknisk support för tak- och fasadprodukter till Ruukkis kunder, som är etablerade företag inom bygg- och plåtbranschen. I nära samarbete med Ruukkis säljare är din huvuduppgift att göra tekniska beräkningar och utforma helhetslösningar både i samband med offertläggning och specifikation för produktion samt erbjuda teknisk support. Du jobbar som en del av ett team av Projektingenjörer (och i nära samarbete) tillsammans med våra säljare och kundservice, och har även löpande direktkontakt med Ruukkis kunder. Att erbjuda marknadsledande expertis inom konstruktion och utformning är en av Ruukkis grundstenar och våra Projektingenjörer spelar en central roll i detta arbete.
Tjänsten är baserad på koncernens kontor i Luleå som delas med Ruukkis systerbolag Plannja och moderbolag SSAB.

Din profil
Vi tror att du är en positiv person, driven, hjälpsam och noggrann och trivs med ett arbete som innebär ett stort eget ansvar. Du bygger långsiktiga relationer och nätverk både internt och externt vilket förutsätter att du är utåtriktad och har lätt att samarbeta. Du trivs i att vara en del av ett team men har även god förmåga att styra och planera dina dagar självständigt.

Utbildningsmässigt har du en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden samt att du har god erfarenhet att arbeta med 2D/3D- ritningar i CAD-miljö. Lika viktigt är att du har några års praktisk erfarenhet från byggbranschen, gärna från en liknande roll som Projektingenjör inom byggteknik.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan
Ruukki Sverige AB samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning, har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen så kontakta rekryteringskonsult Daniel Kalén, 0708-21 53 00. Sista ansökningsdag är söndag 11 augusti.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-05-31
  • Linköping
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid