Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2024-09-05

Senior frontend-utvecklare till 21 grams

Publicerad 2024-07-07

Om tjänsten
Nu söker vi ytterligare en senior frontend-utvecklare med stort fokus på användarupplevelse (UX) till vårt Core team. Core teamet är vi som utvecklar och förvaltar våra kärnsystem för processning av dokument och distribution till digitala och fysiska distributionskanaler. Vi hanterar även uppföljning av portooptimering och fakturering. Våra system hanterar flera digitala kanaler som till exempel digitalt arkiv, e-faktura, e-post, SMS och Kivra.

Vi fortsätter ständigt att utvecklas, gillar att jobba i teknikens framkant och nu transformerar vi våra applikationer till en tjänstebaserad arkitektur baserad på Docker containers i Kubernetes med ett modernt användargränssnitt byggt i Angular. Användare till våra system hittar du dels internt hos oss på uppföljning och support men även hos våra partners som designar och laddar upp utskick till våra plattformar.

Om 21 grams
21grams grundades 2004, och i spåren av den avreglerade Posten utmanade vi branschen med något vi kallade “portooptimering” – kostnadseffektiva portolösningar för företag. Idag är vi branschens ledande techbolag och den näst största aktören för distribution av såväl analog som digital post samt kommunikation och betalningar. Det som en gång började med att optimera portokostnader har idag utvecklats till att handla lika mycket om att optimera distributionskanaler, budskap och betalningar. Alltid med fokus på mottagarvänlig kommunikation – vilket betyder att se till så att människor får fakturor, brev från myndigheter, kontoutdrag och allt vad det kan vara på det sätt de själva föredrar. Som branschens ledande techbolag har vi både kunskapen och erfarenheten som krävs för att placera våra kunder på frontlinjen av den digitala utvecklingen.

Vi söker dig som
Har en eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap, datateknik eller liknande
Brinner för användarens upplevelse
Har minst fem års tidigare erfarenhet från gränssnittsutveckling i huvudsak Angular och typescript
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Det är ett stort plus om du har tidigare erfarenhet av

Versionshantering i Git. Vi använder GitLab för CI/CD
Erfarenhet av byggsystem som npm, Webpack/Vite och Maven
Att utveckla för Kubernetes
Erfarenhet av Java, Spring Boot och Spring Cloud
Hos oss får du jobba i en liten organisation med korta beslutsvägar och du har en hög grad av frihet. I gengäld förväntar vi oss att du tar ansvar, tar egna initiativ och att du har en drivkraft att få saker gjorda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du erbjuds
Möjlighet att få utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter där du kan få agera mentor till mer juniora utvecklare
Arbeta agilt i teknikens framkant
Härligt kontor högst upp i Lumahuset i Hammarby sjöstad med utsikt över Hammarbybacken och Hammarbysjön i Stockholm. Vi har även kontor i Falun och Göteborg.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos 21grams, med placering i Hammarby sjöstad, Stockholm. Alternativ placering i Falun eller Göteborg kan diskuteras. Rekryteringen görs av Dreamwork, ansvarig rekryterare är Christina Martinsson. Frågor? Ring 0735-180904 eller maila christina.martinsson@dreamwork.se Tillträde enligt överenskommelse. Vänligen bifoga CV och personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-07
  • Lund
Publicerad: 2024-05-24
  • Lund
Publicerad: 2024-06-13
  • Herlev