Snabbfakta

    • Stockholm

Kategorier:

Ansök senast: 2024-09-21

Senior Elkonsult

Publicerad 2024-06-23

Senior Elkonsult - fokus på kulturhistoriska byggnader till Stockholm

Vi har just nu möjlighet att erbjuda dig med rätt kompetens och erfarenhet en direktingång till ett stort spännande prestigeuppdrag. Uppdraget ligger i Stockholm och har kulturhistorisk klassificering.

Vi erbjuder
Förutom ett spännande uppdrag till välrenommerad kund, blir du del av ett framåtriktad team och trevlig arbetsplats. När du inte är ute hos kund har du stor frihet att välja om du jobbar från kontoret på Kungsholmen eller Mörby Centrum. 

Som senior elkonsult hos oss får du möjligheter att jobba i skräddarsydda team tillsammans med arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och specialister. Totalt får du cirka 750 nya kollegor. Vi är ett härligt team som månar om varandra, vår arbetsplats och att ha kul på jobbet. 

Om tjänsten
Din tillhörighet som elkonsult blir inom affärsområde El, Tele & Säkerhet, där vi i hela landet är drygt 140 medarbetare. Vår organisation är platt med korta beslutsvägar. Här finns stor teknisk spännvidd, kunskap och erfarenhet vilket ger goda förutsättningar för personlig utveckling, fördjupning och att skräddarsy en roll som utmanar dig som individ samt utvecklar oss som grupp och företag. 

Vi är stolta över att vi under 2023 blev utsedda till börsens mest jämställda bolag och erhöll det hedervärda Allbrightpriset. Vi värnar om ett inkluderande arbetsklimat, där nyfikenhet, laganda och engagemang står högt på agendan.

Vill du göra skillnad på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med fokus på byggnader och deras närmiljö så kan detta vara ett jobb för dig!. 

Arbetsuppgifter
Som uppdragsledande elkonsult leder du både kund, team och uppdrag. Över tid får du goda möjligheter att jobba med olika spännande uppdrag och välrenommerade kunder. Du arbetsleder projekteringsarbete, projektgenomförande och uppföljning samt ansvarar för tidsåtgång, kostnader och kvalitét. I det specifika projektet där vi omgående behöver din expertis, där har vi idag en bemanning från PE med drygt 15 personer. 

Som elkonsult etablerar och fördjupar du kundrelationer, skapar nya affärsmöjligheter samt bidrar till teknikutveckling och innovativa lösningar i uppdragen. 

Vad har Mikael Fors, konsult inom säkerhet, att säga om företaget?

PE är ett modernt och framåtriktat företag och man får möjlighet att jobba med stora, spännande, avancerade uppdrag. Vår styrka är att vi kan hantera och ta oss ann komplexa och varierande projekt. Det är lärorikt, utvecklande och så är det roligt att jobba med en stor bredd av kollegor inom andra tjänsteområden på PE. 

Vad tycker Christer Karlsson, affärsutvecklingchef, om livet på PE?

PE är ett företag som verkligen strävar efter att vara med i sin tid. Men den största anledningen till att jag valde att börja jobba här var för att det var tydligt att personerna jag mötte i rekryteringsprocessen trivdes och var stolta över sin arbetsplats. Det är viktigt för mig! 

PE har en hög medvetenhet och fokus på att alla medarbetare ska känna sig trygga, trivas och vilja vara med och utveckla projekten och verksamheten. Vi jobbar mycket med strukturerad uppföljning och dialog mellan medarbetare och chefer. Vi är många duktiga och engagerade medarbetare som alla jobbar mot samma mål. Det finns en enorm styrka i PE och att som medarbetare få vara med och forma framtiden. 

Lär känna fler medarbetare hos PE.

karriar.pe.se/pages/medarbetarintervjuer.

Din profil
Vi ser gärna att du har en grundläggande relevant utbildning inom området. Men det viktigaste är dina personliga egenskaper, din kompetens och den arbetslivserfarenhet du har med dig. Ett krav för att söka denna tjänst är att du har gedigen erfarenhet som elkonsult och har jobbat med kulturhistoriska byggnader. Det är meriterande om du har jobbat med säkerhetsskyddsklassificerade uppdrag. Vårt koncernspråk är svenska, därför behöver du behärska det väl både i tal och skrift. 

Väl genomförda uppdrag är ett signum för dig. Du har ett eget driv och förmåga att skapa utveckling och goda relationer omkring dig. 

Engagemang, entreprenörskap och ansvar är tre viktiga värderingar för oss. Det präglar vår verksamhet och vårt agerande, och behöver även tilltala dig. Läs mer om oss på PE, vad vi tror på samt våra ambitioner framåt pe.se/wp-content/uploads/2024/01/pe_teamboken.pdf

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Christofer Dahlman, 0702–469300, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om PE Teknik och Arkitektur
PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild tjänst som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi är cirka 750 medarbetare på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Vår vision har varit tydlig sedan starten 2006: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.

Läs mer om oss på www.pe.se

Liknande jobb:

  • Luleå
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-23
  • Uddevalla