Snabbfakta

    • Umeå

Ansök senast: 2024-08-04

Senior BI Utvecklare ALTEN Umeå

Publicerad 2024-06-25

ALTEN Umeå söker en erfaren BI-utvecklare!

 

Hos oss varierar konsultuppdragen i upplägg, bredd, längd och storlek, allt beroende på våra kunders behov och dina önskemål. Detta gör att du kan förvänta dig en stor variation i ditt arbete. Dem flesta av projekten vi arbetar med i Umeå är ute hos kund med flexibilitet att jobba från kontoret alternativt hemma.

 

Vi söker dig som är engagerad, strukturerad och lösningsfokuserad. Du kan jobba självständigt men trivs också med att jobba i grupp. Du har en drivande förmåga och skapar och upprätthåller goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta hållbara lösningar.

 

Som BI-utvecklare hos oss kommer du att arbeta med att utveckla och vidareutveckla BI-system för våra kunders behov.

Vi söker dig som:

  • Kandidat- eller masterutbildning inom systemutveckling eller likvärdigt
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Senior erfarenhet av ETL
  • SQL
  • Erfarenhet av Azure
  • PowerBI/DAX

 

Om ALTEN

På ALTEN-kontoret i Umeå har vi en öppen och inkluderande miljö med individen i fokus. Teamet i Umeå består av 30 medarbetare där alla individer är sig själva och tillsammans skapar en prestigelös grupp. Som ny medlem i gruppen kommer du stöttas av kollegor och chefer som ser just dig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Gemenskapen bygger vi genom att vi hittar på aktiviteter så som, fredagsfrukost, kompetens AW:en, träning och festligheter.

 

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Luleå i norr. Våra ingenjörer utför projekt hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, flyg & försvar, energi, industri, offentlig sektor och Life Sciences.

Vi är kollektivt anslutna. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension, utbildningsbudget och försäkringar.

 

Vid frågor kan du kontakta Elin Karlsson Mångs, HR-partner, elin.karlssonmangs@alten.seAnna Nejati, konsultchef, anna.nejati@alten.se eller Cecilia Adlén, konsultchef, cecilia.adlen@alten.se.


Vänligen observera att hanteringar av ansökningar under perioden 4/7-4/8 kommer fördröjas till följd av semestertider. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb: