Snabbfakta

  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-10-10

Säljare Skanska Rental - Stockholm

Publicerad 2024-09-19

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbransch och industri för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är mer hållbart!

Rental erbjuder tjänster och produkter för hela byggprocessen oavsett projekt - energieffektiva etableringar med mångfaldslösningar; klimatsmarta maskiner och gedigen know-how kring byggande.

Till vår verksamhet i Stockholm söker vi nu

Erfaren och duktig säljare med ambitioner att utvecklas

Som säljare är du en nyckelperson i Rentals fortsatta expansion och du kommer få stor frihet att planera och genomföra ditt arbete, samtidigt som du får coachning och stöttning från din chef samt dina kollegor inom försäljning och marknad. I denna roll kommer du få ansvar för att öka omsättningen och kundnöjdheten hos några av våra största kunder i Stockholms län med omnejd.

Du är duktig på att nätverka och göra affärer!

Du som kommer lyckas som säljare hos oss är en social och självgående person som motiveras och drivs av att lösa våra kunders utmaningar. Du har erfarenhet av att arbeta med uppsökande försäljning och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer.

Att skapa lönsamma affärer är en styrka hos dig och du gör det med ett stort personligt engagemang – alltid med kunden i fokus.

Du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet från bygg- eller uthyrningsbranschen
  • Goda IT-kunskaper och erfarenhet från arbete med CRM-system
  • Utmärkt kommunikationsförmåga och behärskar svenska väl i tal och skrift
  • B-körkort, vilket är ett krav i rollen.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning inom maskinuthyrning eller bygg- och anläggningsbranschen.

Är detta ditt nästa karriärsteg? Sök nu, vi rekryterar löpande!

Sista ansökningsdag är den 10 oktober, men vi utför löpande urval så vänta inte att söka.

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta försäljningschef Eric Eklund på 010-449 91 41 eller HRBP Lena Forssblad på 010-449 01 87.

Välkommen med din ansökan!

'

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-11
  • Göteborg
Publicerad: 2024-08-22
  • Vellinge
Publicerad: 2024-07-07
  • Umeå