Snabbfakta

  • Stockholm
 • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-12

Salesforce utvecklare till Handelsbanken

Publicerad 2022-10-27

Brinner du för Salesforce och strukturera, planera och driva processer och lösningar framåt? Vill du vara med på resan och implementera vår nya CRM Plattform? Vi söker nu dig som vill ingå i vårt agila team och förstår vikten av visualisering och implementering och medverkar aktivt för att införa och bättra dessa. Vill du bidra aktivt till att utveckla våra lösningar och arbetsprocesserna kring vårt Salesforce arbete så är rollen som Salesforce utvecklare till oss på Handelsbanken helt rätt för dig!

kvalifikationer.

För att passa in i rollen har du flera års erfarenhet av liknande roll och bra kompetens av utveckling och implementation inom Salesforce . Det är en stor fördel om du har en god förståelse och erfarenhet av större implementationer/integration mot Salesforce. Du har en teknisk förståelse men också en förståelse för verksamhet. Som person är du flexibel, drivande, noggrann och kommunikativ. Du har en naturlig förmåga att dela med dig av din kunskap/erfarenhet. Därtill är du positiv, utåtriktad och har lätt för att samarbeta och gillar att lära dig nya saker. 

Vi är ett högpresterande tajt team, som är väldigt drivna där vi tror att du gillar att ta plats och driva på saker. Vi ser gärna att du vill utvecklas på lång sikt i vårt team där vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter och chans att påverka till Handelsbanken IT-framtid!

Krav:
 • Minst 3 års erfarenhet av utveckling och implementation inom Salesforce
 • Erfarenhet av implementationer/integration mot Salesforce
 • God förståelse för agila utvecklingsmetoder
 • Kunskap inom Jira, Confluence och GIT
 • God kunskap i det svenska och engelska språket både i tal och skrift
Relevanta Certifieringar som vi gärna ser att du har:
- Salesforce Service Cloud
- Salesfoce Sales Cloud
- Salesforce Adminstrator
- Salesforce App Bulider
- Salesforce Developer 1

ansvarsområde.

Tjänsten gäller till ett av våra Salesforce team där du kommers att driva och ta fram lösningar inom Salesforce. Där arbetet till stor del handlar om att ta fram tekniska lösningsförslag och förankra dessa med övriga teammedlemmar och arkitekter samt förklara och motivera dessa för kravställare. Du kommer tillhöra ett av Handelsbankens tvärfunktionella utvecklingsteam som arbetar agilt enligt SAFe. Teamet ansvarar för utveckling och förvaltning av vårt CRM-system. Uppdraget är att tillsammans med teamet och Product Management driva implementeringen av Salesforce i banken. I rollen kommer du vara en viktig länk mellan verksamhetens affärsbehov och IT och framförallt arbeta med visualisering och implementering av potentiella lösningar samt konkretisering av krav från olika intressenter. Du bidrar aktivt till att utveckla rollen och arbetsprocesserna kring Salesforce i teamet och i tåget. Avdelningen står inför en spännande resa gällande såväl teknik som arbetssätt och du ges en stor möjlighet till att vara med och påverka utvecklingsprocessen från första idé till färdig produkt där du bidrar med dina kunskaper och ditt engagemang.

Sammanfattningsvis, kommer du få arbeta i en bred roll och beröra områden som till exempel;

● Tillsammans med teamet ansvara för implementering av Salesforce samt hands-on arbete med Salesforce-utvecklingen
● Driva och ta fram lösningar inom Salesforce
● Implementering av potentiella lösningar samt konkretisering av krav från olika intressenter
● Stötta kollegor inom området och samverka med dina kollegor inom tågen
● Delta i daily standups, backlog refinement, demo och retro, iteration planning

Välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754, julia.rhonnstad@randstad.se

Liknande jobb:

 • Kalmar
 • Heltid
Publicerad: 2022-10-20
 • Umeå
 • Heltid