Kategorier:

Ansök senast: 2024-12-01

Revisionsledare Automotive – IATF 16949 till Intertek

Publicerad 2024-10-02

Är du Interteks nya revisor inom Automotive?
Tjänsten som revisionsledare inom Automotive omfattar revisioner hos våra kunder inom fordonsindustrins distributionskedja. Det är ett omväxlande jobb med mycket resor, där kunderna finns runt om i Sverige, Skandinavien men även i andra delar av världen. Vi söker en revisonsledare inom IATF 16949. Ansvarsområden för dig som revisionsledare omfattar revisioner inklusive planering, rapportering samt uppföljning av de förbättringsområden som har definierats under revisionerna. Vi tillämpar hemmakontor eftersom vi har kunder runt om i Sverige, så vi är flexibla gällande din placeringsort. Med andra ord har du som revisionsledare stort inflytande över hur din arbetstid disponeras.


Vem söker vi?
Du har akademisk utbildning inom relevant område, har minst 4 års praktisk arbetslivserfarenhet inkluderat 2 år med kvalitetssäkring och kvalitetsledning inom fordonsindustrin. Du behöver också ha god kännedom om standarden IATF 16949 samt kvalitetsledning - ISO9001. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av något nedan:

  • Är redan kvalificerad revisor inom IATF 16949
  • Kunskaper inom miljöledning - ISO14001
  • Både små och globala företag
  • Revisionsledarutbildning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, pragmatisk, kreativ och lyhörd. Du är utåtriktad och kommunikativ samtidigt som du är van vid självständigt arbete. En god portion initiativförmåga är nödvändig för att klara rollen på ett bra sätt. Vidare har du framgångsrikt drivit och slutfört projekt där din förmåga att tänka övergripande prövats. Du kan skapa och bibehålla affärsrelationer samt har en stark professionell integritet. Körkort samt god svenska och engelska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder:
Intertek är en arbetsplats som tillämpar kollektivavtal, förmånspaket med tjänstepension, friskvårdsbidrag, samt föräldraledighetstillägg. Vi tillämpar flextid och värnar om ett gott arbetsklimat och engagerade medarbetare. Arbetet innebär erbjudande om förmånsbil. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Övrigt:
Välkommen med din ansökan redan idag! Urvalet av ansökningar sker löpande och vi uppmanar dig därför att skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev snarast via ansökknappen nedan. Påbörjande av anställning sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare: Lina Engström, Lina.Engstrom@Intertek.com

Om Intertek
Vi ser till att vardagen blir lite säkrare för miljontals människor över hela världen. Det gör vi genom att testa till exempel elsäkerhet, miljötålighet, energieffektivitet och kemikalieinnehåll i produkter. Eller revidera och certifiera företags arbetsprocesser inom kvalitet, säkerhet, miljö och arbetsmiljö.

Med över 46 000 medarbetare är vi dessutom en av de största i vår bransch. Precis som våra kunder finns vi världen över och hos oss samarbetar du med kollegor från hela världen.

Liknande jobb: