Snabbfakta

    • Reftele

Ansök senast: 2024-05-31

Provningsingenjör

Publicerad 2024-04-02

Vill du vara med och bidra till ESBE:s vision om att skapa energibesparande och hållbara produkter? Hos oss hittar du nu en utvecklande teknisk roll i ett globalt bolag!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som provningsingenjör vid vårt Testcenter säkerställer du att våra produkter håller högsta kvalitet genom att planera och genomföra tester. Du blir en viktig spelare i produktutvecklings-processen där du säkerställer prestanda, robusthet och livslängd för våra produkter genom att leda och delta i olika projekt. Detsamma gäller för provningsuppdrag relaterade till produktvårdsärenden, där din förmåga att noggrant utföra och dokumentera tester blir avgörande för att upprätthålla och förbättra produktens övergripande prestanda och tillförlitlighet. Ditt arbete sträcker sig även till att utveckla vår provningsverksamhet, med speciellt fokus på säkerhet, metoder, rutiner och utrustning. Vidare kommer du att fungera som en viktig kunskapsresurs och stöttepelare för provningsuppdrag inom reklamerade produkter och produktrevisioner.
 

Din profil
Vi vill jobba med dig som har en ingenjörsutbildning inom mekanik, el, energi, automation eller liknande. Tidigare erfarenhet inom provning är meriterande, och kompletterande kunskaper inom styr- och reglerteknik eller förståelse för värme- och vattensystem är mycket välkommet. Tjänsten kräver att du utrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen har du lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta tvärfunktionellt. Vi tror att du är en utpräglad analytiker med ett öppet och kreativt sinne. Du har förmågan att läsa och tolka standarder och kravdokument, och att vara strukturerad faller sig naturligt för dig. Erfarenhet av programmering är en fördel.

Vi erbjuder
Hos oss på ESBE är möjligheterna många. Vår företagskultur präglas av långsiktighet, ledarskap och omtanke, vilket genomsyrar hela vår verksamhet. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med spännande projekt under stor frihet och mycket eget ansvar, där du får bidra med smarta och utvecklingsdrivande lösningar. Du blir en värdefull medlem i ett team som präglas av stark sammanhållning och en härlig dynamik. Placeringsort för tjänsten är Reftele.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Reftele. Du rapporterar i tjänsten till utvecklingschef Henrik Bäckman.  För mer information om tjänsten, kontakta gärna Henrik på telefon 0371-57 00 77.

Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss
ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. ESBE arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö. Med närmare 120 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 240 anställda och omsätter ca 900 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna dotterbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Läs mer om oss på www.esbe.eu

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-02-29
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-03-26
  • Stockholm
  • Heltid