Snabbfakta

    • Kista

Ansök senast: 2024-10-26

Provningsingenjör EMC

Publicerad 2024-08-27

Om Intertek

Vi på Intertek jobbar varje dag för att göra världen säkrare. Våra kompetenta medarbetare levererar innovativa lösningar inom kvalitetssäkring, riskminimering, hållbarhet och marknadstillträde till kunder lokalt och globalt. När vi testar och certifierar nya produkter kan vi säkerställa att de till exempel inte går sönder, börjar brinna eller släpper ifrån sig giftiga kemikalier som kan skada människor och miljö.

Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality and safety to life!

Rollen som provningsingenjör

I rollen som provningsingenjör utför du praktisk ”hands on” provning av våra kunders produkter i vårt EMC-labb. Provningarna säkerställer att produkterna uppfyller uppställda krav enligt gällande direktiv och produktstandarder. Vi utför provning på många olika typer av produkter både för hemmabruk och industri där kunden ofta är med i delar av provningen. I jobbet ingår även att läsa och förstå de standarder vi provar mot samt att skriva rapport på genomförd provning till våra kunder.

Du arbetar självständigt i en projektbaserad arbetsform, men ingår i ett team av både juniora och seniora ingenjörer där ni samarbetar för att tillsammans uppnå de uppsatta målen. Då stora delar av jobbet sker på plats i Interteks labb är det viktigt att du är både praktiskt lagd och en god problemlösare.

Vem är du?

  • Du har en teknisk utbildning inom elektronik eller erfarenhet av ett praktiskt yrke inom elbranschen
  • Du har tidigare arbetat med mätteknik och verifiering
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Som provningsingenjör hos oss ser vi gärna att du har ett positivt förhållningssätt och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra svenska och internationella kunder, tillika dina kollegor. Du är van att arbeta organiserat och strukturerat på ett kommunikativt sätt.

Varför ska du välja Intertek?

Du kommer att jobba med breda och varierande uppgifter i ett nära samarbete med våra kunder och uppdragen har en stor spridning med både svenska och internationella företag. Du kommer att vara del av ett kompetent gäng i en prestigelös atmosfär. Vi erbjuder en välorganiserad introduktion, mentorskap och utbildningar för din nya karriär hos oss. På Intertek finns det också stora möjligheter att bredda och utveckla din kompetens inom flera andra verksamhetsområden. Vi är en trygg arbetsplats med kollektivavtal och förmånspaket.

Läs gärna mer om Intertek som arbetsgivare på vår karriärsida.

Har vi fångat ditt intresse?

Om du tycker ovanstående låter spännande så ser vi fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarig rekryterare: Alexandra Strand Hägglund, alexandra.strand.hagglund@intertek.com (Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl enligt GDPR).

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-09-10
  • Stockholm
Publicerad: 2024-08-27
  • Gothenburg
Publicerad: 2024-09-02
  • Kista
  • Heltid