Snabbfakta

    • Halmstad
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-09

PROJEKTÖR TILL HALMSTAD ENERGI OCH MILJÖ, HALMSTAD

Publicerad 2022-09-14

Vill du bli vår nästa vardagshjälte och bidra tillbaka till samhället med dina kunskaper inom projektering, fastighetsfrågor och andra frågeställningar kopplat till energiområdet? Här har du en innehållsrik och rolig tjänst som väntar på dig där du får chansen att delta från början till slut i våra spännande projekt. Kanske har du tidigare hanterat projekt inom bygg, fastighet, teknik, energi och har full koll på fjärrvärme och kanske även fjärrkyla.
Varmt välkommen med din ansökan.

Om vår kund
Vi på HEM förser över 45 000 kunder i Halmstad med olika tjänster inom avfallshantering och energi. Vi har funnits under en lång tid men i vår nuvarande konstellation sedan 1 november 2006. Koncernen Halmstads Energi och Miljö AB (HEM) är det ledande energi- och miljöföretaget i Halmstadsregionen och ägs till 100 % av Halmstads Kommun. Vi omsätter ca 900 mkr och har ca 230 anställda. Som kommunens bredaste, samhällsnyttiga företag arbetar vi för våra kunders och miljöns bästa inom såväl avfall, återvinning, fjärrvärme, fjärrkyla, el och energitjänster som infrastruktur.

Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du?

Dina arbetsuppgifter
Vi på HEMS:s avdelning Energitjänster levererar helhetslösningar inom energiområdet till våra kunder.

I rollen som projektör kommer du att utföra projekteringar med en härlig blandning av arbete på kontor, ute hos våra kunder och med tekniska frågor. Ditt jobb består av att besöka nya eller befintliga kunders anläggningar och ta fram förslag på tänkbara energibesparande åtgärder där det kan handla om konvertering från gas till fjärrvärme/kyla, utbyte av fjärrvärmecentral, komplettering med fjärrkyla och andra anslutningsfrågor.

Våra energiavtalskunder behöver omkontrakteras och där följer inventering av nuvarande anläggning för att offerera förbättringar inför nästkommande avtalsperiod, här kommer dina kunskaper i allt från tekniskt kunnande till kundbemötande att främja vårt arbete mot en mer miljösmart vardag. Allt inom fastighetstekniska installationer i nära samarbete med avtalsansvariga mot kund.

Rollen innebär arbete med beräkningar, offerering, flöde, effekter- och energianalyser samt kalkyler inom ansvarsområdet. Du kommer arbeta i team med dina kollegor, självständigt och tillsammans med externa entreprenörer.

På slutet av projektet handlar det om slutbesiktning och därefter uppföljande arbete med avtal och trygghet för kunden. Även andra energiprojekt kopplat till nyutveckling och framtid internt som exempelvis lågtemperatursystem och returtemperaturer kan bli en del i denna roll.

Din profil
Profilmässigt är personen otroligt viktig för oss där det mesta bottnar i våra värdeord; Engagemang, Ansvar, Öppenhet och Omtanke. Det är en självklarhet att du identifierar dig med och känner dig hemma i dessa ord.

För att trivas i denna roll har du en förmåga att organisera ditt arbete på både egen hand och i samarbete med andra. Du har fler projekt i gång samtidigt med olika kontaktytor, både externt och internt vilket ställer krav på att du gillar att samarbeta, förstår vikten av kommunikation och är uthållig. Andra viktiga egenskaper är att ha en positiv syn på din omgivning och hitta lösningar.
Vi söker dig som är utbildad inom VVS eller motsvarande med relevant arbetslivserfarenhet som projektör. En bred fastighetsteknisk kompetens genom relevant arbetslivserfarenhet inom värme-, kyl-, ventilationssystem, styr- och reglerteknik är en förutsättning för arbetet.

Du har en fördel om du hanterar administration väl då det är mycket teknisk dokumentation som du både behöver tyda och upprätta. Vana från projektering är ett krav.
Körkort B är ett krav och självklart hanterar du klassiska datasystem väl.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Sökord
Projektör VVS Projektledare Energi Fjärrvärme Fjärrkyla

Liknande jobb: