Snabbfakta

  • Jönköping
  • Kalmar
 • Heltid
 • Konsultuppdrag

Ansök senast: 2024-03-04

Projektledare, placeringsort Kalmar eller Jönköping

Publicerad 2024-02-12

Hur skulle du som Projektledare vilja inspirera, skapa delaktighet, klargöra riktning och leverera resultat som bidrar till en viktig insats för samhället?

Som projektledare hos oss arbetar du framåtriktat med innovation och hållbarhet som ledstjärna i dina projekt. Du samordnar projekt från start till mål och ansvarar för att projektet genomförs utifrån beslutad omfattning inom bestämda tids- och kostnadsramar. Tillsammans med projektingenjör, specialister, konsulter, entreprenörer och i vissa fall även med delprojektledare formar ni projektets arbetssätt avseende strategi, tidsstyrning, ekonomi och administration. I arbetsuppgifterna ingår att säkerställa att mål och hållbarhetskrav uppnås och att arbeta löpande med kvalitet, riskhantering och prognoser.

Några exempel på vad våra projekt kan handla om:

 • Planering och byggnation av vägar, broar, hållplatser, gång- och cykelvägar.
 • Trafiksäkerhetsprojekt som mitträckesåtgärder, breddning, upprustning mm.
 • Vattenskydd- och miljöåtgärder, till exempel djurpassager och faunaåtgärder.

Du har en stark egen drivkraft och driver dina projekt framåt på ett strukturerat sätt. Ditt ledarskap präglas av att du inspirerar, skapar delaktighet, klargör riktning och levererar resultat. Du bygger förtroende för vår verksamhet och skapar goda samarbeten genom din goda kommunikativa förmåga, som innebär att du är lyhörd och tydlig. För att lyckas i rollen krävs det också att du har god analytisk förmåga med ett helhetsperspektiv.

Vi söker dig som har:

 • Universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) inom ett för tjänsten relevant område eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
 • Aktuell och relevant erfarenhet av arbete som projektledare, uppdragsledare, platschef, arbetsledare eller liknande projekterfarenhet inom anläggning av infrastruktur.
 • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
 • Körkort för manuellt växlad personbil.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av projekt i planskede och/eller produktionsskede.

Placeringsort: Kalmar eller Jönköping.

I denna rekrytering är det viktigt att du bifogar ditt CV och tar dig tid att besvara de frågor som du får ta del av när du skickar in din ansökan och som ligger till grund för det första urvalet vi gör.

Vi använder även webbaserade tester som en del i urvalet. Testerna skickas ut digitalt perioden 6 -11 mars

Intervjuer är preliminärt planerade under vecka 12 och 13. Intervjuerna genomförs digitalt via Skype.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-28
 • Klippan
 • Göteborg
 • Heltid