Snabbfakta

    • Vellinge

Ansök senast: 2024-02-23

Projektledare - med el-kompetens

Publicerad 2024-01-30

Är du en kommunikativ projektledare med tekniskt intresse? Har du el-bakgrund eller kanske arbetat i branschen i några år? Då har vi rollen för dig! Vi är ett branschledande teknikorienterat företag som står inför en spännande tillväxtresa. Hos oss kan du se fram emot en nyckelroll och en möjlighet att vara med på vår stora satsning och expansion!

Nu söker vi en Projektledare - en teknikintresserad "doer" som trivs i en självständig och aktiv roll!

Vi finns med huvudkontor och produktion i egna lokaler i Vellinge.

Som Projektledare…

blir du en del av ett team med projektledare och konstruktörer som arbetar nära tillsammans och som har väldigt kul på jobbet! Med din erfarenhet, blir du en viktig spelare för dina kollegor samt i vårt arbete med att säkerställa vår branschledande position.

Som Projektledare är du kontaktperson mot kunden och ansvarig för dina projekt - från det att säljaren lämnat över till dig och fram till dess att kunden har fått sina produkter levererade. Våra kunder är framför allt el-installatörer och projekten kan vara både små och stora utifrån antal el-centraler, ställverk och komplexitet i utförande och leverans.

Här är några av de arbetsuppgifter du kan se fram emot:

  • Hålla en nära dialog med kunden för att säkerställa en god service och kommunikation

  • Ta fram offertunderlag för potentiella affärer & skapa kostnadseffektiva kalkylunderlag i vårt affärssystem (Monitor)

  • Projektleda konstruktörerna - så att dom har den info som behövs för att ta fram kostnadseffektiva underlag

  • Ansvara för att projektet går till produktion och följa upp så att allt går smidigt fram till leverans

  • Bidra till teamets fortsatta utveckling genom samarbete och stöttning

Som du förstår, har du många kontaktytor och därför är kommunikation internt och externt en viktig del. Du jobbar i nära samarbete med dina kollegor i teamet samt med våra säljare, montörer, tekniker samt vår inköpsavdelning. Du fungerar även som ett tekniskt stöd åt säljarna i säljprocessen och blir bryggan över till konstruktörerna.

Du är en kommunikativ projektledare…

Vi tror att du har flera års arbetslivserfarenhet och gärna el-bakgrund eller annan erfarenhet från branschen. Detta kan vara från en roll som projektledare, kalkylator, säljare eller annan roll där du fått använda både din kommunikativa och organisatoriska förmåga tillsammans med din eltekniska förståelse. Det du inte kan om våra produkter kommer du att lära dig!

Fokus för den här rollen är snarare på projektledning, kundrelationer och det administrativa arbetet med offerter och kalkyler.

Oavsett din erfarenhet, är din personlighet det viktigaste för oss! För att lyckas i den här rollen förväntar vi oss att du är ansvarstagande, självgående och strukturerad. Du är en problemlösare och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegorna.

Vad mer? Eftersom kommunikation är nyckeln i den här rollen är mycket god svenska ett krav samt vi vill att du är en van användare av Office-paketet samt har god systemvana.

För rollen krävs B-körkort.

Eltecno är ett innovativt och expansivt bolag...

och vi utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framför allt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer. Vi har 60 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på hög funktionalitet, god kvalitet, pris och service.

Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler i Vellinge strax söder om Malmö.

Läs mer om oss hör - eltecno.se

Sedan 2021 är Eltecno en del av KAMIC Group – https://kamicgroup.com/

Det här är Rickard och Ida...

och kanske din framtida chef och kollega! Så här säger dom om rollen ”Det här är en rolig roll, där det händer mycket! Ingen dag är den andra lik! Du kommer ha mycket kundkontakt och blir en viktig person för vår framtida expansion!”

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV. Urval sker löpande. Observera att vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar Eltecno med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lisa Alsterberg - Rekryteringskonsult på Roi Rekrytering - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Omfattning: Heltid (100%)

Fast månadslön

Gratis parkering finns i anslutning till arbetsplatsen

Närhet till kollektivtrafik (buss) finns i omnejden

Arbetsplatsen är belägen i Södervångs företagsby, söder om Vellinge, i nära anslutning till E6

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-01-29
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-02-10
  • Västerås