Snabbfakta

    • Mjölby
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-10-17

Projektledare, Envac Scandinavia AB

Publicerad 2022-09-19

Envac växer och vi söker nu ytterligare en projektledare till kontoret i Mjölby.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare leder och samordnar du byggnationen av våra automatiska avfallshanteringssystem genom de olika projektfaserna: planering, projektering, inköp, montage och drifttagning.
Du kommer att ha det tekniska ansvaret gällande design och dimensionering av anläggningen samt det kommersiella ansvaret vilket bl.a. innebär upprättande och efterlevnad av projektbudget samt bevakning och förhandling av ingående kontrakt med kund, entreprenör etc. Du samordnar projektorganisationen och deltar i planeringsmöten, byggmöten och besiktningar. Du tar fullt ansvar för att genomföra uppdragen med hög professionalism och affärsmannaskap.
Du välkomnas till projektavdelningen som består av projektledare, projektörer och montörer. Här får du möjlighet att utvecklas i ett internationellt företag, med stor möjlighet att påverka, i en roll som kombinerar teknik, byggentreprenad och miljötänk.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- en ingenjörsutbildning eller motsvarande.
- erfarenhet av projektledning inom byggindustrin och/eller markentreprenad.
- goda projektledaregenskaper tillsammans med god teknisk förståelse.
- erfarenhet av ekonomistyrning/uppföljning.
- hög IT-mognad.
- entreprenadjuridik.

Kunskap och erfarenhet av Autocad (2D) och Revit (3D) är meriterande.
Vårt koncernspråk är engelska, därför behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet
Vi söker dig som trivs med att leda och samordna projekt för att nå uppsatta mål i överenskommen tid. Du behöver kunna arbeta självständigt och strukturerat samt vara tydlig i din kommunikation.
Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt så är du dessutom utåtriktad, lyhörd och lösningsorienterad är detta rollen för dig.

Om oss
Vi är stolta uppfinnare av sopsugen och ett av de mest innovativa företagen inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. Vi leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering. Vår vision är att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.

Erbjudande
Du erbjuds en ledande roll hos Envac som har en platt organisation, öppen företagskultur och högt i tak. Placeringsort är Mjölby.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-29
  • Växjö
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-14
  • Göteborg
  • Göteborg
  • Heltid