Snabbfakta

    • Luleå
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-08-24

Projektledare El/ Automation i Luleå

Publicerad 2024-06-25

Om företaget
SSAB är ett globalt stålföretag som är världsledande inom höghållfasta stål och relaterade tjänster. Vår vision är att bidra till en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB siktar på att bli det första stålföretaget i världen att erbjuda fossilfritt stål på marknaden 2026, och att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen från vår egen verksamhet kring 2030. Stålindustrin handlar inte bara om ståltillverkning, utan också om dess människor. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig delaktiga, engagerade och motiverade att ta ansvar för sin egen personliga utveckling. Det är därför vi strävar efter att vara en bra arbetsplats och en attraktiv arbetsgivare. Genom sitt arbete på SSAB får våra medarbetare möjlighet att arbeta och utvecklas i en innovativ miljö som drivs av entreprenörsanda och kontinuerlig utveckling.

Till verksamhetsutveckling sektion El- och Automation söker vi en utvecklingsinriktad och teknikintresserad Projektledare/Konstruktör som gillar att driva uppdrag inom El- och automationsområdet.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som projektledare med uppdrag inom teknikområdet el, automation och drivsystem i våra produktionsanläggningar på avsnittet Anläggningsteknik. Du kommer att ingå i en grupp av ingenjörer som i nära samarbete med produktion och underhåll, utvecklar och förbättrar våra befintliga samt nya produktionsanläggningar. Uppdragen omfattar förstudier, projektering, konstruktion, genomförande, drifttagning och dokumentation


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av el/automation/drivsystemprojekt som projektledare inom industrin. Vi tror att du i grunden är en ingenjör med erfarenhet av projektledning, dimensionering, design, projektering, kravställning och upphandling inom processindustri.

God kännedom om elkraft och/eller automation- och drivsystem är en förutsättning för denna tjänst.

Vi ser gärna att du har vana att jobba i CAD- och ritningsmiljö.

I rollen ser vi en ansvarsfull, initiativrik och samarbetsvillig person med förmåga att skapa resultat. Viktigt för denna tjänst är också att du är strukturerad och lyhörd. En av dina drivkrafter är att bygga relationer och förtroende. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag, sista ansökningsdag är dem 11 augusti. I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar kontakta Chefsrekryterare Daniel Kalén på 0708-21 53 00. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-08
  • Jönköping
  • Stockholm
  • Heltid