Snabbfakta

    • Varberg
    • Halland
  • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-04

Projektchef Skanska Industrial Solutions - Halland

Publicerad 2024-06-14

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och Rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Verksamheten inom asfalt, bergmaterial och infraservice bedrivs i fyra regioner, Norr, Öst, Syd och Väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

Vi är glada och stolta över förtroendet att fortsätta bidra till ett grönare och säkrare Halland och söker förstärkning med en projektchef.

Projektchef till Skanska Industrial Solutions – Varberg/Halland

Som projektchef Entreprenad ansvarar du för hela projekt, från anbudsprocess till överlämnande åt kund. Du har ekonomiskt resultatansvar och förväntas att leda verksamheten till att uppnå våra produktionsmässiga och ekonomiska mål, alltid med säkerhet, miljö och högsta kvalitet i fokus. Vidare lägger du grunden för att medarbetarna får rätt förutsättningar i sitt arbete. En viktig del i ditt arbete kommer även att innebära att aktivt arbeta med att utveckla relationer till våra kunder och identifiera nya kommande projekt på marknaden.

Du kommer att rapportera till Distriktschef i det södra Entreprenaddistriktet och ingå i dess ledningsgrupp, där du förväntas ta en aktiv roll.

Resor i tjänsten förekommer, så B-körkort är ett krav!

Kvalifikationer

Vem är det vi söker?

Du som söker bör ha en eftergymnasial utbildning i byggteknik eller motsvarande kompetens genom erfarenhet. Du bör ha minst fem års erfarenhet av en ledande befattning inom entreprenadverksamhet. För att passa i rollen behöver du ha goda kunskaper inom ekonomistyrning samt erfarenhet av arbete med kalkyl och anbudsprocesser. Tidigare framgångsrikt ledarskap och förändringsarbete är starkt meriterande.

Som projektchef är det viktigt att du har förmåga att se och stötta dina medarbetare. Du sporras av att jobba mot högt uppsatta mål och i din yrkesroll är du strukturerad och kundfokuserad.

Förutom detta lägger vi även stor vikt vid din personlighet och ser gärna att du är kommunikativ, ansvarsfull med ett starkt driv och har ett väl utvecklat affärssinne. Vidare är det viktigt att du står bakom våra värderingar i din yrkesroll såväl som i din personlighet.

Intresserad?

Ansök genom att skicka in ditt CV och personliga brev via länken senast 2024-08-04.
Annonsen kommer ligga kvar över sommarsemestern och urval påbörjas i augusti och du kommer då att bli kontaktad om du går vidare i rekryteringsprocessen

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Karlsson på telefonnummer: +46104484208.

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-03
  • Hedemora
  • Heltid
  • Västerås
  • Heltid