Snabbfakta

    • Västra Frölunda

Ansök senast: 2022-10-15

Partner Coordinator

Publicerad 2022-08-16

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Partner Coordinator och bli en del hos ett lokalt företag som präglas av gemenskap och samarbete!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten

Som Partner Coordinator blir du en del av vårt nya Partnership-team som bland annat kommer bestå av Chief Partnership Officer, Supply Chain Developers och Platform Owners. Du blir en viktig del av vårt team där du ihop med engagerade och erfarna kollegor utvecklar och tillgodoser vårt partnernätverk. Din uppgift blir att stötta teamet i att identifiera nya potentiella partners tillsammans med dina kollegor, ansvara för den initiala relationen med vår partner och stötta CPO i kommersiella aspekter.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

  • Vara den operativa bryggan mellan oss och våra partners vilket innefattar; kontakt med leverantörer inom material, maskiner och barriärer samt övriga samarbetspartners runt om i världen
  • Representera och introducera PulPac till nya partners och ansvara för en initial teknisk och kommersiell dialog
  • Stödja och agera koordinator för hela vårt Partnership-team
  • Koordinera inköp, mötesbokningar och andra relaterade uppgifter
  • Stötta CPO i kommersiella dialoger med partners
  • Administrera utskick och mottagande av samples


Om dig

För att trivas i din roll som Partner Coordinator så är du en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö så krävs det att du har ett öga för struktur och att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du är självgående och initiativtagande och en vilja att utvecklas inom både tekniska likaväl som kommersiella aspekter.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom mekanik, industriell ekonomi, kemi, bio-kemi, mekatronik eller liknande och som kanske är i starten av din karriär. Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande. Tidigare erfarenhet inom affärsutveckling eller känsla för affärer överlag är också meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Liknande jobb: