Snabbfakta

    • Eskilstuna
    • Västerås

Ansök senast: 2023-03-11

Nätverkskonsult till Enköping!

Publicerad 2022-10-12

Grundläggande kvalifikationer

Nu söker vi på Sigma Technology en nätverkskonsult till en samhällsviktig arbetsplats i Enköping!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

I den här rollen kommer att förvalta och utveckla nätverksinfrastruktur samt kontrollera och analysera underlag kring avvikelser. Du kommer även av stödja kringliggande projekt med teknisk expertis i nätverksinfrastrukturfrågor.

För att bli aktuell för denna roll behöver du ha erfarenhet och kunskap om:

  • Design och drift av nätverksinfrastruktur
  • Övervakning och managering av Ciscoprodukter
  • Omvärldsbevakning och utvärdering av nya lösningar
  • Routingprotokoll


Det är starkt meriterande om du även har erfarenhet av automatisering av konfiguration, testdriven utveckling, härdning och virtualiseringslösningar för nätverkstjänster.

Arbetsplats är Enköping och det finns på grund av verksamhetens karaktär ingen möjlighet till remotearbete.

Som person är du serviceinriktad och har erfarenhet av att arbeta med service av något slag. Du är även mycket strukturerad och har en förmåga att självständigt kunna analysera och lösa problem. Du har fallenhet för att se helheten och är en duktig kommunikatör som är lyhörd. Vidare är du ordningsam, mån om att göra ett bra jobb och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter.


På grund av arbetsplatsens karaktär är det viktigt att du har en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll. Start för detta uppdrag sker efter en genomgången säkerhetskontroll, med största sannolikhet efter årsskiftet.

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,
+46 790742946
elena.hallin@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

  • Göteborg
Publicerad: 2022-10-31
  • Linköping