Snabbfakta

    • Sundbyberg

Ansök senast: 2022-12-31

Mjukvaruutvecklare för inbyggda system i Stockholm

Publicerad 2022-11-01

Finns en framtida konsultkarriär på din radar? Eller kanske är du redan konsult men vill hitta ett spännande företag med häftiga projekt? På Prevas Embedded Solution jobbar vi med allt från startups till de stora ledande industriföretagen, från snabba proof of concepts till långa, avancerade projekt med höga tekniska krav. Vi söker just nu dig som är mjukvaruutvecklare för inbyggda system, och som känner att en ny utmaning inte skulle sitta fel.

Vad vi kan erbjuda
På Prevas är vi delaktiga i många projekt som ligger i framkant av modern embeddedutveckling, och du skulle få vara med och i hög grad påverka produktens utveckling, från start och hela vägen till leverans.

Hos oss har du ett brett sortiment av projekt och kunder som ger dig möjligheten att jobba med något du faktiskt brinner för. Vi är med och utvecklar allt från blodanalysinstrument och pacemakers till flygplan och självkörande bilar. Du kommer därför aldrig fastna i någon specifik bransch. I våra lokaler har du även tillgång till välutrustade elektronik-, EMC- och mekaniklabb.

Sedan får man inte glömma att du skulle tillhöra ett stort, härligt gäng kollegor som har helt grymt mycket samlad kunskap. Vi har också mycket fokus på att skapa en bra sammanhållning genom diverse aktiviteter utanför våra projekt. Här värdesätter vi helt enkelt ditt välmående och utveckling.

Vem söker vi?
Vi söker främst personer som har:

  • En M.Sc. eller B.Sc. inom elektroteknik, mekatronik, datateknik eller liknande.
  • Minst två års erfarenhet av produktutveckling inom inbyggda system eller eget intresse vid sidan av parallelltmed annan typ av mjukvaruutvecklingsarbete.

På Prevas arbetar vi för en inkluderande arbetsmiljö och vi ser därför framför oss en kandidat som är ödmjuk inför andra människor och som förstår att alla har olika sätt att tänka. God kommunikationsförmåga är också nödvändigt.

Om du läst annonsen och känner att mycket av detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan eller höra av dig till någon av oss, se nedan. Känner du att det som står kanske inte helt stämmer in på dig? - skicka gärna in ditt CV ändå, det kan finnas andra positioner som du kan passa i.

Rekryterande chef: Boe Sjöberg (Sundbyberg)
0706-863320
boe.sjoberg@prevas.se

Rekryterande chef: Frida Lindberg (Sundbyberg)
0735-536930
frida.lindberg@prevas.se

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-24
  • Stockholm
  • Deltid
Publicerad: 2022-10-30
  • Gävle
  • Göteborg
  • Heltid