Snabbfakta

  • Jönköping

Ansök senast: 2024-03-01

Mekanikkonstruktör till ALTEN i Jönköping

Publicerad 2024-02-09

Redo för nya spännande utmaningar 2024? Vi på ALTEN i Jönköping söker alltid efter engagerade kollegor inom området meknik! 

 

Vad erbjuder vi?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

 

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Rollen

Som mekanikkonstruktör kan innefatta utveckling av nya produkter och komponenter. Du kan även få möjlighet att utvärdera tekniska lösningar med avseende till tillverkningsmetoder, hållfasthetskrav, kostnad och estetik. Vidare, kan du få arbeta i nära samarbete med projektledare, konceptingenjörer, simuleringsingenjörer, testingenjörer, prototyp- och andra designingenjörer. Om du är en problemlösningsorienterad person som trivs med att arbeta i team, och med en personlighet som andas proaktivitet och entreprenörskap så kommer du passa perfekt i denna roll!

 

Vi ser även att du har:

 • En högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning maskin eller motsvarande ingenjörsutbildning
 • Erfarenhet av CAD, CATIA V5, samt Solid Works
 • Minst 3 års erfarenhet som mekanikkonstruktör
 • Goda kunskaper i svenska och engelska

 

Building tomorrow´s world today – ansök till oss idag!

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Liknande jobb:

 • Gothenburg
 • Stockholm
 • Heltid
 • Linköping
 • Heltid