Snabbfakta

  • Örebro

Ansök senast: 2022-10-11

Mekanikkonstruktör Örebro

Publicerad 2022-09-23

Vi på konsultbolaget ALTEN söker nu vår nästa kollega inom maskinteknik och produktutveckling till vårt kontor i Örebro! Vi har flera förfrågningar från våra kunder i regionen och vill därför utöka vårt team med erfarna mekanikkonstruktörer.

 

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap. ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

 

Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Rollen

Vi söker vår nästa kollega inom maskinteknik och produktutveckling som är nyfiken på att jobba som konsult. Just nu har vi stort behov av mekanikkonstruktörer hos våra kunder i flera olika branscher. Vi har utöver det också uppdrag inom flera maskintekniska grenar, så möjlighet finns att utvecklas såväl på djupet som bredden för dig som är nyfiken.

 

Utöver detta har ALTEN följande önskemål

 • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller liknande
 • Intresse av att arbeta med produktutveckling; konstruktion, beräkning och/eller hydraulik/mekatronik.
 • Erfarenhet av ett eller flera av följande verktyg; Catia V5, Creo, Inventor, Solid Works
 • Erfarenhet av arbete i PLM-system (exempelvis Teamcenter, Windchill eller liknande).
 • 3 års arbetslivserfarenhet inom relevanta områden.

 

Skicka in din ansökan idag - We believe in growing together!

Om du har frågor eller vill veta mer om hur det är att arbeta som konsult på ALTEN, kontakta gärna vår HR-partner Elin Karlsson Mångs, elin.karlssonmangs@alten.se

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr.

 

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Liknande jobb:

 • Helsingborg
 • Varberg
 • Heltid
Publicerad: 2022-09-26
 • Ludvika