Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

Ansök senast: 2024-11-03

Mekaniker till Preem

Publicerad 2024-09-04

Är du nyfiken, driven och positiv med ansvarskänsla och intresse för teknik?

Vill du arbeta med underhåll av mekanisk utrustning på ett raffinaderi med fokus på produktion av drivmedel med förnybar råvara för minskad klimatpåverkan?

I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten som mekaniker på Preem Raffinaderis underhållsavdelning i Göteborg!

Om rollen

Du kommer att vara stationerad i Göteborg och ingå i gruppen mekaniskt underhåll. Vi är idag en grupp med 16 mekaniker och behöver nu få en ytterligare.

Vi arbetar med varierande underhållsarbete på olika typer av mekanisk utrustning i raffinaderiets olika anläggningar.  

Beredskap kommer på sikt att ingå i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Göteborg, förlagd till dagtid med tillträde enligt överenskommelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med dina kollegor utföra alla typer av underhåll på vår stora park av mekanisk utrustning. Det är både löpande och förebyggande underhåll. Här finns det pumpar, kompressorer, fläktar, lastarmar och mycket mer. Allt måste fungera för att Vi skall kunna leverera.

Det finns i tjänsten möjlighet att på sikt vara underhållsrepresentant i projekt.

Vi erbjuder dig

Du kommer att få ingå i en arbetsgrupp med bra stämning med blandade åldrar och erfarenheter och ett företag under ständig utveckling. Du får stora möjligheter till interna och externa utbildningar inom underhållsyrket. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och du får även tillgång till Preems egna gym. Vi tillämpar marknadsmässiga lönevillkor enligt vår lönemodell.

Vi tycker också det är viktigt att det finns en sund balans mellan arbetsliv och privatliv. Vi har flextid, vilket betyder frihet under eget ansvar.

Du blir en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden

Vi vill att Du som söker har en relevant utbildning på gymnasienivå eller motsvarande som är inriktad mot underhåll eller teknik. Praktisk erfarenhet kan likställas med utbildning. Vi tror att du har ett personligt teknikintresse men framför allt ett driv och en vilja att lära och utvecklas inom yrket.

Är det här du

Som person är du skyddsmedveten då vi alltid sätter person- och anläggningssäkerhet först. Du har en positiv inställning till att utvecklas och lära nytt. Vidare har du ett driv och vilja att göra ett bra jobb i stort och smått. Du är ansvarsfull och säkerhetsmedveten samt prestigelös och gillar att arbeta i team, där vi hela tiden lär av varandra och utvecklas tillsammans.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och hos oss är alla anställda betydelsefulla! Vi är inkluderande och accepterar varandras olikheter. Vi välkomnar nya idéer för att utmana invanda mönster och hitta nya lösningar. Vi tar ansvar för oss själva, varandra och våra arbetsuppgifter i stort och smått.

B-körkort är krav.

Nästa steg

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 27/9. 

Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Martin Stensholm 010 450 40 19. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Beata Jansson, beata.jansson@preem.se.

Då Preem bedriver en samhällsviktig verksamhet genomförs alltid bakgrundskontroll samt alkohol-/drogtest inför ett anställningserbjudande. Vid intervju ska för Sverige godkänd ID-handling kunna uppvisas. Preem är även till del ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kan därför genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Facklig kontaktperson finns här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

  • Stockholm
Publicerad: 2024-08-27
  • Gothenburg