Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-08-15

Mättekniker - Vattenfall Services, Göteborg

Publicerad 2022-07-01

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 
 
Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu belysningstekniker till Göteborg.
 
Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.
 
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.
 
Din roll som belysningstekniker
• Utföra montage i våra drift och underhållsavtal
• Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
• Utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
• Nybyggnation
 
Kvalifikationer
• Elteknisk utbildning på gymnasie/eftergymnasial nivå eller motsvarande erfarenheter
• Erfarenhet av att självständigt underhålla och bygga belysningsanläggningar är nödvändigt.
• Körkort B krävs och innehav av C-körkort är en merit
• Erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning
• Utbildningar för säkerhet på väg, ESA, liftutbildning är meriterande
 
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Du trivs med att jobba utomhus. Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet.
 
Placeringsort: Göteborg
 
Mer information 
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Adelina Torin, 070 283 61 67, adelina.torin@vattenfall.com. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, 073 073 91 09 eskil.hoeglund@vattenfall.com.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 15 augusti 2022! Då tjänsten är sökbar under sommarperioden kommer urval och intervjuer ske först efter sista ansökningsdatum.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices