Snabbfakta

    • Linköping

Ansök senast: 2023-04-08

Materialingenjör

Publicerad 2023-01-10

Är du en person som har ett högt engagemang, är kontaktskapande och vill vara en del i ett familjärt bolag? Då kan vi vara arbetsplatsen just för dig!

Vi söker vi dig som har material i fokus och som har erfarenhet och intresse av att jobba med material såväl med materialegenskaper som med processtekniska frågor. Arbetet innefattar arbetsuppgifter genom en produkts hela livscykel, från kvalificering och utveckling via produktion till eftermarknad.

Baskunskaper

Vi söker dig som är insiktsfull i hur du arbetar och vad du behöver för att kunna arbeta på bästa sätt. Du har en god analyseringsförmåga och gillar problemlösning. Utöver dessa kvalitéer tror vi att du även uppfyller några av punkterna nedan:

  • Akademisk examen inom kemi, material- eller maskinteknik
  • Kunskap om material och processer för tillverkning av mekanisk utrustning och stor förståelse för krav som ställs på de produkter som levereras
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom området motsvarande 2-5 år
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga färdigheter, egenskaper, erfarenhet

Som person är du driven, noggrann, och kommunikativ. Du uppskattar lagarbete, bidrar till en bra laganda och tycker om att ta eget ansvar. Du har en naturlig förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Stor vikt läggs vid din personlighet!

Erfarenhet inom området metalliska material, polymerbaserade kompositer, polymerer, ytteknik, och korrosion är meriterande liksom erfarenhet från arbete i produktion eller konstruktionsnära.

Vi erbjuder

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld. Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet.

Sigma samarbetar med en rad olika företag inom flera branscher och våra uppdrag handlar ofta om teknik i framkant. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Hos oss lär vi oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans! Vi anser att kunskapsutbyte, gemenskap och korta beslutsvägar är nyckeln till framgång.

Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig/oss.

Kontakt

Emma Lindgren,
emma.lindgren@sigma.se

Liknande jobb: