Snabbfakta

    • Norrköping

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2022-03-04

Lokalnätsprojektör

Publicerad 2022-01-03

Norrköping | Tillsvidare

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad–idag och för framtiden 


E.ON Energidistribution söker lokalnätsprojektör med placering i Norrköping.
Enheten Lokalnät Anslutningar och Service ansvarar för alla nyanslutningar och ändringar på befintliga anslutningar till elnätet. 
 

Om tjänsten  
Som projektör i Kundleverans Norrköping kommer du att bli en viktig kugge i samhällets utveckling. Du kommer att projektera och beställa anläggningsärenden som nyanslutningar, ledningsflyttar, reparationer m.m. Här blir du E.ON Energidistributions representant avseende externt och internt initierade projekt. 
 

I tjänsten ingår att dimensionera, kostnadsberäkna och projektera nyanslutningar samt ledningsflyttar, vilket innebär optimering och planering utifrån ekonomiska och framtida hållbara nät för projekten. Du kommer att som verksam inom Östergötland hantera både stadsnät och landsbygdsnät. I rollen ingår att upprätthålla goda interna och externa kontakter, samt fungera som kontaktyta mot kommuner och andra intressenter när det gäller ny- och ombyggnationer.
 

I vårt team Kundleverans i Norrköping är vi nio medarbetare som jobbar och ansvarar för lokalnätet i stora delar av Östergötland. Vi arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans med våra kunder för att bygga ett hållbart samhälle och driva utvecklingen mot framtidens elnät.
 

I och med vårt verksamhetsområdes utbredning inom Östergötland kommer dagsresor inom Östergötland förekomma. Här möter vi kunden på deras hemmaplan.
 

Om dig som söker
För att du som söker denna roll ska få de bästa förutsättningarna tror vi att du har en högskoleutbildning med elkrafts- och eldistributionsinriktning alternativt har du förvärvat denna kunskap på annat sätt. Vi ser gärna att du har god anläggningskunskap samt är bekant med EBR konstruktioner, föreskrifter och ledningsdimensionering. Kunskaper och praktisk erfarenhet av arbetsområdet är meriterande.

Din viktigaste och största tillgång är din personlighet. Förmågan att ta beslut och att arbeta målinriktat är något som värdesätts. Vi förväntar oss att du arbetar strukturerat, affärsmässigt med kunden i fokus och kvalitetsmedvetet, där säkerheten alltid kommer i första hand. 
Du är en god kommunikatör som trivs i mötet med människor och förstår värdet av goda relationer. Du finner dig väl tillrätta i olika miljöer och sammanhang samtidigt som du är bra på att samarbeta.
 

Din närmsta chef, Joakim Hammarlund, tror på ett ledarskap med frihet under ansvar, där teamet är delaktiga i de beslut som tas. Att alla ska känna sig involverade och ha möjlighet att påverka och bidra är något som formar kulturen på avdelningen. Joakim uppmuntrar till utveckling och ger medarbetarna möjlighet att planera mycket av sin tid.
 

Välkommen att söka och vara med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! 
Sista ansökningsdatum är den 23e januari och intervjuer kommer att påbörjas därefter.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef:
Joakim Hammarlund, +46 730 499089
 
För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Per Carlsson, Unionen, +46 705 259188                  
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778
 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb