Snabbfakta

  • Stockholm
 • Heltid
 • Konsultuppdrag
 • Enligt överenskommelse

Ansök senast: 2024-04-26

Life-Science konsult till Afry!

Publicerad 2024-02-26

AFRY, fd. ÅF, är Sveriges attraktivaste arbetsgivare för civilingenjörer enligt Universum, innehar en bred kompetens och lägger stort fokus på medarbetarens egen utveckling. Som Life-Science konsult kommer du att tillhöra något av kontoren i Stockholmsregionen och bli en del av framgångsrika samarbeten, samtidigt som du får ett stort kontaktnät och inblick i arbetet hos de stora Life-Science och livsmedelsföretagen i Mälardalen.

Om tjänsten

AFRY fortsätter att växa och är i behov av fler ingenjörer som kan bli en del av långsiktiga och spännande projekt inom produktionsanläggningar och kvalitetssäkring inom läkemedels-, livsmedels- och bioteknikbranschen.

Sektionen du kommer att tillhöra består idag av både juniora och seniora kollegor, men alla med det gemensamma intresset av teknik och Life Science.

Som anställd på uppdrag hos AFRY kommer du att arbeta som konsult ute hos deras kunder, som främst är företag inom läkemedelsbranschen. Du kommer att erbjudas ett utmanande och utvecklande arbete där du får möjlighet att jobba i projektform ute hos kund. Även då arbetet utförs hos olika kunder så värdesätter vår AFRY en stark gemenskap bland sina medarbetare. Det är ett företag som är mycket måna om sina medarbetare och lägger stor vikt vid att erbjuda dem en bra arbetsplats med förmånliga villkor.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos AFRY. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt anställd på AFRY, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • AFRY erbjuder en inspirerande miljö där du dels kan utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor, dels få utvecklas i rollen som ingenjör genom interna utbildningar och kurser. Södertäljekontoret värderar personlig utveckling högt. Du kommer därför att erbjudas stor frihet under ansvar.

Arbetsuppgifter

 • Arbetsuppgifter kan exempelvis inkludera att utföra validering och kvalificering av processer och utrustning, hantera avvikelser och genomföra utredningar kring dessa.

Vi söker dig som

 • Har avslutad ingenjörsutbildning med inriktning mot kemiteknik, biokemi och/eller medicinteknik, alternativt annan naturvetenskaplig utbildning
 • Har tidigare arbetat i en roll som inkluderat arbete med GMP, validering, kvalificering, och/eller avvikelser/avvikelseutredningar
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer hantera kommunikation och dokumentation internt samt externt

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Som person är du dessutom framåt, driven och ser detta som ett fantastiskt steg i din karriär. För rollen som konsult är det av stor vikt att du har en god kommunikationsförmåga, såväl i tal som skrift. Du har ett förtroendeingivande sätt och en förmåga att bygga relationer.
Vidare ser vi att du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter samt frågar om det är något du inte förstår.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Liknande jobb:

 • Stockholm
Publicerad: 2024-04-21
 • Stockholm
 • Heltid