Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering
  • Augusti/september eller enligt överenskommelse

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-27

Kvalitetskoordinator till HYDAC!

Publicerad 2024-06-28

Är du en noggrann och självgående person som vill vara med och forma framtidens hållbara kvalitetsarbete? Då kan denna roll som Kvalitetskoordinator hos HYDAC vara ditt nästa steg i karriären! Här får du möjligheten att arbeta nära ledningen och vara en nyckelperson i ett litet men dynamiskt team med stora ambitioner. Sök rollen redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Om tjänsten

Som Kvalitetskoordinator på HYDAC kommer du att arbeta med att säkerställa att alla processer och produkter uppfyller deras höga kvalitets- och hållbarhetskrav. Du kommer att vara en viktig del av teamet som arbetar med certifieringar, dokumentation och ständiga förbättringar. Rollen innebär mycket varierade arbetsuppgifter och ett stort ansvar där du jobbar mycket nära deras kvalitets och hållbarhetschef, samt blir en viktig kugge i deras arbete med miljö och kvalitet.

Dina primära arbetsuppgifter innebär:

  • Compliancefrågor mot kund: Hantera kundfrågor kring miljöbelastande ämnen och säkerställa att produkterna uppfyller alla relevanta regelverk.
  • Verksamhetsledning och managementsystem: Arbeta enligt ISO-standarder och säkerställa att alla certifieringskrav uppfylls.
  • Dokumentation och ständiga förbättringar: Underhålla och följa upp dokumentation samt driva förbättringsarbete inom olika team.
  • Avvikelsehantering: Följa upp och analysera avvikelser, samt arbeta med förbättringsarbete för att förhindra framtida avvikelser.
  • Support till projektledare och säljteam: Stödja teamen i kvalitetsrelaterade frågor och säkerställa att alla kundkrav uppfylls.

Hydac erbjuder en sund, säker, engagerande och attraktiv arbetsplats där medarbetare kan växa både personligt och professionellt. De erbjuder en marknadsmässig lön, kollektivavtal och ett brett utbud av förmåner, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Bolaget har även ett stort fokus på hälsa och har årliga insatser för att sträva mot en bra hälsa på arbetsplatsen.

Vi söker dig som

  • Har en relevant eftergymnasial utbildning från universitet/högskola, exempelvis som ingenjör eller inom naturvetenskap, teknik, supply chain eller management.
  • Har några års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll, exempelvis som kvalitetssamordnare eller inom Quality Control.
  • Har erfarenhet av att arbeta i managementsystem
  • Mycket god kunskap i Svenska och Engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av revisioner, avvikelsehantering och/eller förbättringsarbete.
  • Kunskap om regelverket Reach, ISO 9001 och ISO 14001
  • Kunskap i Tyska i tal och skrift

För att lyckas i rollen ser HYDAC att du har följande personliga egenskaper: Du är ordningsam och noggrann, och har förmågan att på ett lösningsorienterat och självgående vis driva ditt arbete framåt. Du är social och vågar ställa frågor och navigera framåt i ditt arbete.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

OBS! På grund av semestertider kan det komma att dröja med återkoppling på din ansökan men vi strävar alltid efter att du ska få återkoppling inom 2 veckor. Urval och intervjuer med Academic Work sker löpande, om du blir aktuell för en intervju med HYDAC kommer det tidigast att ske från V.32 när de är tillbaka från semestern.

Information

HYDAC är ett globalt familjeägt bolag som finns i 50 länder. HYDAC säljer komponenter, system och servicetjänster.
De är experter inom hydraulik, system- och vätsketeknik samt inom kylning och elektrifiering och tillhandahåller lösningar inom industriella applikationer och mobila fordon.
HYDAC Sverige har 82 anställda och växer stadigt. Huvudkontoret finns i Spånga och det finns filialer och kontor runt om i hela Sverige.
Läs gärna mer om HYDAC AB HÄR

Liknande jobb: