Snabbfakta

    • Gothenburg

Kategorier:

  • Projektledning
  • Chefer och ledare

Ansök senast: 2022-08-25

Konsultchef till ALTEN Göteborg

Publicerad 2022-06-29

Vill du arbeta i en bred roll med fokus på försäljning, rekrytering och ledarskap? Sök då tjänsten som Konsultchef till ALTEN Göteborg! Som Konsultchef blir du en del av vår engineering avdelning, där du ingår i ett chefsteam på ALTEN Göteborgskontor. Tillsammans arbetar ni med kunder och konsulter för att utveckla vår affär.

Din roll som konsultchef på ALTEN arbetar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap vilket ger dig varierade dagar. Ditt fokus ligger på att bygga nätverk, utveckla affärer och skapa långsiktiga relationer med kunder, kandidater och konsulter. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder. För att kunna sälja talanger till kund måste du rekrytera, detta innebär att du ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut. Efter du har rekryterat dessa talanger kommer du också ha personalansvar för din konsultgrupp. Utöver ansvaret för din konsultgrupp kommer du även att coacha och stöttning av dina konsulter. Slutligen innefattar tjänsten också personal- och kundadministration. Tjänsten är på 100% tillsvidare med start enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du är bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och ett stort intresse för affärsutveckling. Ditt arbetssätt är målmedvetet och du har förmåga att hantera flera parallella ansvarsområden.

Krav:
- Magister- eller masterexamen
- 1-5 års arbetslivserfarenhet av ledarskap, försäljning, rekrytering eller teknik, gärna inom mekanik.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen och/eller ett befintligt nätverk inom teknikbranschen i Göteborgsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag, värden över. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Business Manager, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål. Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Publicerad: 2022-06-29
  • Upplands Bro
  • Heltid
Publicerad: 2022-07-18
  • Sundbyberg
Publicerad: 2022-06-15
  • Uppsala