Snabbfakta

    • Åhus

Ansök senast: 2024-03-10

Konstruktör till Malmberg Water

Publicerad 2024-01-16

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot ”We’re Generation Zero.”

23 miljarder kr. Det är den förväntade investeringen per år i VA-branschen, en av våra absolut samhällskritiska funktioner!


Vi söker dig som vill vara med där det händer på riktigt; som gillar att sitta och CADa men också vill ha möjligheten att kunna se dina lösningar bli till verklighet ute på reningsverk runt om i Sverige; som vill vara med på resan mot vår vision om att förbättra miljön och leverera tekniska lösningar i världsklass.

 

Vad kommer du att göra hos oss?

Du kommer att arbeta med konstruktion och design av anläggningar avseende avloppsreningsverk, vattenverk och privat sektor med alltifrån laxodlingar till mejerier. Bland annat drar du rör, designar lösningar, tolkar flödesscheman, pratar med leverantörer och andra discipliner.

 

Vi jobbar i projekt där du är delaktig och med och påverkar från uppstart till avslut. Du kommer att vara en del i en projektgrupp där du har fokus på teknik och granskning. Du är en viktig lagspelare som stöttar upp både kollegor och projektledare i pågående projekt.

 

Du tillhör teknikgruppen, ett sammansvetsat och ambitiöst team med en bra spridning på erfarenhetsnivå. Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund eller huvudkontoret i Yngsjö.

 

Kvalifikationer

Vi tror att du har ett antal års erfarenhet av konstruktion och rör/maskinprojektering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av VA-branschen, men erfarenhet från annan processindustri kan också vara relevant. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av Plant 3D. Har du jobbat med flödesscheman, rambeskrivningar, hydraulisk profil, utrustningslistor blir vi ännu gladare! Är du som vi, går du i gång på utmaningar och är trygg i en entreprenörsdriven organisation.

Vi ser även att du har en relevant eftergymnasial utbildning på universitets- eller högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. För denna tjänst förutsätter vi att du har goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 


Om Malmberg

Malmberg är den lilla bysmedjan som grundades år 1866 och som nu växt till en global marknads- och teknikledare inom miljöteknik, fortfarande familjeägt i femte generationen, med ca.160 anställda. Vårt primära fokus är design, försäljning, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogasuppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö med cirkularitet och nollutsläpp under mottot ”We’re Generation Zero.”

 

Varför börja på Malmberg?

Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring vår generations största utmaning, klimatet! Malmberg genomsyras av en stark entreprenörsanda och vägen från beslut till idé är inte alltid så lång. Med stort förtroende för individen genomförs besluten vi tagit. Vi uppmuntrar individens egen tänkande och delaktighet av vår största tillgång – våra Malmbergare. Vi befinner oss i en spännande tid i en framtidsbransch där behovet blir allt större. Malmberg växer och vill hitta dig som vill växa med oss. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor.

Sök redan idag!

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv, vad du är intresserad av och vad som lockar med Malmberg. När du skickat in din ansökan får du ett bekräftelsemail.

Vem vet? Det kanske är det blir du som jobbar för ingenting?

Kontakt

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Taino Bendz, teknikchef eller Alma Boklund, rekryteringskoordinator.
taino.bendz@malmberg.se
alma.boklund@malmberg.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Sista ansökningsdag: 2024-03-10

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-02-05
  • Stockholm
  • Heltid
  • Eskilstuna
  • Heltid
Publicerad: 2024-01-24
  • Göteborg