Snabbfakta

  • Malmö

Ansök senast: 2024-04-28

Konstruktör - med intresse för maskinutveckling

Publicerad 2024-04-09

Är du lite av en "Oppfinnar-Jocke" och har ett stort teknikintresse? Är du en praktisk maskiningenjör, konstruktör eller kanske CAD-Ingenjör och vill arbeta med maskinutveckling i ett expansivt bolag med kunder i hela världen? Då har vi rollen för dig! Hos oss kan du se fram emot en roll där kan du lära, växa och utvecklas tillsammans med kunniga kollegor i ett företag som står inför en spännande utveckling!

Nu söker vi en Konstruktör med intresse för maskinutveckling!

Vad gör FAS Converting Machinery?

FAS Converting Machinery är det lilla bolaget med internationella kunder, stora som små. Vi är ett teknikbolag som sedan 1978 utvecklar, bygger och säljer maskiner för omvandling av plastfilm till påsar på rulle. Vi tar stor stolthet i att vara en del av lösningen till en mer hållbar och cirkulär produktion genom att utveckla robusta och energioptimerade maskiner som är en del av värdekedjan i att återvinna plast till nya produkter. Sedan början av 2024 är vi en del av den USA-baserade CMD koncernen som är teknikledande inom vår bransch. Tillsammans är vi nästan 250 kollegor, varav ungefär 25 i Arlöv.

Vad gör en Konstruktör hos oss?

Som Konstruktör ingår du i vårt utvecklingsteam och din uppgift är att bidra till den fortsatta utvecklingen av våra maskiner. I rollen kommer du att arbeta med maskinutveckling, både i konstruktionsarbete och praktiskt samt i nära samarbete med maskinbyggare, servicetekniker och våra befintliga konstruktörer Anton och Joel. . Du driver egna utvecklingsprojekt av funktioner, tillbehör eller hela maskiner samtidigt du som stöttar produktionen när det behövs göras anpassningar eller förändringar på befintliga produkter. Du har en fri roll med stort eget ansvar för dina uppgifter.

Några av dina arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med kollegor inom produktion, service och automation utveckla och vidareförädla våra produkter

 • Konceptuell design, bygga och testa prototyper

 • CAD-konstruktion (Vi använder Creo Parametrics) för 3D modellering och ritningsframtagning av ingående detaljer

 • Beräkning och simulering i utvecklingsskedet

Vem är du?

Vi letar efter den teknikintresserade "Oppfinnar-Jocken" med minst något års arbetslivserfarenhet som tex. CAD-Ingenjör, Konstruktör eller annan erfarenhet som är relevant för rollen. Du gillar att arbeta med likasinnade teknikintresserade personer där ni lär av varandra.

Detta krävs för rollen:

 • Erfarenhet av produktutveckling inom maskinkonstruktion.

 • God förmåga att arbeta i CAD-system (3D)

 • Flytande i svenska och god förmåga i tal och skrift i engelska – då det mesta av all kommunikation sker på dessa språk.

Som person är du driven och självständig, prestigelös och ser alltid möjligheter före hinder. Vi är ett expansivt bolag vilket innebär att det finns stora möjligheter till utveckling samtidigt som du gärna ska trivas i en miljö där det händer mycket och snabbt. Vi tror att du trivs att samarbeta med andra samt att du har ett gediget teknikintresse.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en varierad tjänst i ett bolag där alla gör skillnad och har en viktig roll. Du kan se fram emot att arbeta med frihet under ansvar och möjligheten av att vara en del i vår spännande utveckling och framtid.

Dessutom kan du se fram emot en konkurrenskraftig lön och förmåner, utbildning och stöd för att hålla dig uppdaterad inom den senaste tekniken, en engagerad trivselkommitté och ett gäng med hjälpsamma och trevliga kollegor!

FAS Converting Machinery ligger i Arlöv med närhet till Burlövs tågstation.

Välkommen med din ansökan!

Du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret.

I den här rekryteringen gör vi ett löpande urval.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg – lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos - FAS Converting Machinery

Omfattning - Heltid och tillsvidare

Start - Enlig överenskommelse

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-04-05
 • Stockholm
Publicerad: 2024-04-04
 • Linköping
Publicerad: 2024-04-17
 • Göteborg