Snabbfakta

    • Malmö

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-16

Konstruktionschef till NP Innovation i Malmö

Publicerad 2024-07-01

NP Innovation riktar sig mot vattenrening inom landbaserad fiskodling. Bolaget utvecklar och levererar innovativa lösningar för att säkerställa god vattenkvalitet och därmed god fiskhälsa för alla typer av landbaserade anläggningar.

Vi är ett snabbväxande företag dedikerat till att utveckla, och tillverka innovativa produkter för hållbar fiskodling. Produkterna säljs över hela världen men merparten av försäljningen sker inom Skandinavien, Nord Amerika, Asien och Europa.

Nu letar vi efter en kollega som axlar ansvaret för vårt produktutvecklingsteam och därmed utvecklar både våra nya produkter och våra arbetsprocesser.

I rollen som Konstruktionschef...

kommer du ha en operativ roll inom vår Innovations-avdelning där du leder ett team av ytterligare två konstruktörer. Rollen är en del av ledningsgruppen och du rapporterar till bolagets VD. Du bidrar till att skapa ett stärkt process- och strukturtänk, samt säkrar att vi har nödvändig dokumentation. En varierad roll som kräver både teknisk kompetens och förmåga att leda och prioritera för att effektivt och med hög kvalitet komma från koncept till färdigställd produkt.

 För att lyckas i rollen som Konstruktionschef behöver du...

  • ha erfarenhet av att arbeta med produktutveckling

  • vara mer av en generalist än specialist inom maskinteknik

  • besitta en god processförståelse

  • ha erfarenhet från maskinkonstruktioner i stål. Har du även erfarenhet av flödeshantering, kommer detta också till stor nytta.  

  • Vara hands on, prestigelös och kundfokuserad

Vi erbjuder...

en arbetsplats i ett bolag med sunda finanser. Vi har starka ägare och är verksamma i en bransch som går bra. Vi har passerat en omsättning på 100 MSEK och är 21 anställda. Storleken på vårt bolag erbjuder möjligheten att få en bra överblick, samt att kunna bidra brett med sin kunskap och engagemang. Lite extra stolta är vi över att ha utnämnts till Gasell-bolag 2023 och tillväxttakten har hållit i sig även i 2024. Du blir en del av ett bolag med platt organisation, stark kultur och som är verksamma i en framtidsbransch!

Du ansöker...

genom att ladda upp ditt CV och eventuellt ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2024, men vänta inte eftersom urvalsprocessen pågår. Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post.

Vi samarbetar med Roi Rekrytering i denna process och för frågor om rekryteringsprocessen och rollen, kontakta niclas.wate@roirekrytering.se.

Plats:            NP Innovation, i Malmö

Omfattning: Heltid

Start:            Under 2024 utifrån tillgänglighet

Liknande jobb: