Snabbfakta

    • Enköping

Ansök senast: 2023-05-11

Juniora IT-tekniker med driv till Enköping!

Publicerad 2022-02-15

Nu söker vi på Sigma Technology flera IT-tekniker till en spännande arbetsplats i Enköping!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi söker dig som har en stark passion för IT och som trivs med att arbeta med problemlösning. I din roll som IT-tekniker kommer du att arbeta med installation, driftsättning, felsökning och test av system.

Denna roll passar dig som har något/några års erfarenhet som IT-tekniker men med ett stort driv och vilja att utvecklas. Som person är du strukturerad och trivs med att självständigt analysera och lösa uppgifter. Du har en väl utvecklad social förmåga, är lyhörd för dina kollegor och duktig på att samarbeta.

För att bli aktuell för den här tjänsten har du:

  • God generell kunskap inom IT
  • God kunskap om Windows och LAN
  • God förmåga att uttrycka dig i skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av testverksamhet, datacenter och lagringslösningar, militära ledningssystem, administration av Windows-server, kunskap inom VMware och virtualisering, Linux, Cisco nätverkslösningar samt programmeringskunskaper.

För detta uppdrag behöver du vara svensk medborgare och du kommer att genomgå en säkerhetskontroll. Placering för tjänsten är Enköping och det finns inga möjligheter att jobba på distans. Tjänsteresor inom Sverige kan förekomma.

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som Sveriges mest rekommenderade arbetsgivare 2020, och vi hoppas att du blir en del av oss i Mälardalen!

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,
+46 790742946
elena.hallin@sigmatechnology.se

Liknande jobb: