Snabbfakta

    • Luleå
  • Heltid
  • Rekrytering

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-24

Junior Testingenjör till Tietoevry i Luleå

Publicerad 2024-06-25

Brinner du för avancerad problemlösning med intresse för kodtestning eller är du bara en extremt duktig nörd? Då är du rätt person för oss!

Tietoevry, i samarbete med Poolia, söker nu dig som har en utbildningsbakgrund inom systemvetenskap/datateknik eller motsvarande och söker chansen att få utvecklas inom testning. Tietoevry behöver nu utöka sitt testteam med en junior testingenjör till verksamhetsområdet Create i Luleå.

Tjänsten är på heltid med start till hösten, du kommer under provanställningen gå som konsult hos Poolia för att därefter anställas direkt att av Tietoevry.

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av ett agilt team bestående av 8 kollegor, där ni tillsammans strävar efter att skapa och förbättra testprocesser för att säkerställa produkternas kvalitet och standard.

För att tillgodose din personliga och professionella utveckling kommer du att tilldelas en erfaren mentor som står till ditt förfogande för att vägleda och stötta dig i din roll som testingenjör. Du erbjuds en arbetsplats med en stimulerande miljö tillsammans med flexibilitet som gör det möjligt för dig att balansera arbete och liv genom att arbeta hemifrån en del av veckan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:

- Utveckla nya tester och verktyg kombinerat med underhåll av dessa
- Upprätta testplaner och testscenarier
- Stödja utvecklingsteamet med kvalitet och testning

Vidare arbetar du efter bekväma arbetstider mån-fre 08-17 med möjlighet till flextid.

Vem är du?
VI SÖKER DIG SOM
- Har en högskoleutbildning inom systemvetenskap, datateknik, datavetenskap eller likvärdig utbildning. Alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet som ger dig den kunskap och kompetens som krävs.
- Besitter ett genuint intresse för testning och är motiverad att utvecklas inom området.
- Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, för att kunna kommunicera effektivt med internationella team och kunder.

VI SER GÄRNA ATT DU:
- Är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra och har förmågan att bidra till ett positivt teamarbetsklimat.
- Har en naturlig fallenhet för problemlösning och trivs med att arbeta utforskande och undersökande för att identifiera och lösa problem.
- Har erfarenhet av testning och/eller utveckling i Java, men detta är inte ett krav för tjänsten.

VI ERBJUDER:
- En stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och växa i din roll som testingenjör.
- En plats i ett engagerat och kompetent team där samarbete och kunskapsdelning värderas högt.
- Möjlighet att arbeta med spännande och varierande projekt inom IT-branschen.

Om verksamheten
Tietoevrys mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tietoevry vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. Vi har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder vår mjukvara och våra tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Tietoevry utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro.
Huvudkontoret ligger i Esbo, Finland, och bolaget sysselsätter omkring 14 000 experter i cirka 20 länder.
Tietos omsättning är cirka 1,5 miljarder euro.

About the organisation
Vi på Poolia Norr specialiserar oss på att matcha rätt person med rätt plats inom den ständigt föränderliga IT-branschen. Som konsult hos oss får du möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-06-25
  • Göteborg
  • Heltid
Publicerad: 2024-06-28
  • Linköping
  • Heltid
Publicerad: 2024-07-07
  • Lund