Snabbfakta

  • Göteborg
 • Heltid

Kategorier:

Ansök senast: 2024-08-31

Junior ingenjör Skanska Rental - Göteborg

Publicerad 2024-07-02

Skanska Rental är ett helägt dotterbolag till Skanska Sverige AB och ingår i verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions. Vi levererar tjänster till företag i byggbransch och industri för att skapa förutsättningar för produktiva, säkra och hållbara arbetsplatser. Vi är en del av den viktiga delningsekonomin - att hyra är mer hållbart!

Rental erbjuder tjänster och produkter för hela byggprocessen oavsett projekt - energieffektiva etableringar med mångfaldslösningar; klimatsmarta maskiner och gedigen know-how kring byggande.

Till vår verksamhet i Göteborg söker vi nu

Nyutexaminerad ingenjör som vill lära sig mer om Skanska Rental och uthyrningsbranschens hållbara affärsmodell

I rollen som junior ingenjör på Rental kommer du få prova på olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära innesäljare, säljare, kundcenterchefer och produktionschefer samt vara involverad i olika delar av vår leveranskedja. Det innebär bland annat:

 • Kundarbete
 • Arbeta med hållbarhetslösningar
 • Delta i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet
 • Få förståelse för våra arbetssätt och verktyg
 • Arbeta med frågor inom säkerhet, arbetsmiljö och kvalitet
 • Effektivisera våra processer och arbetssätt
 • Arbeta med budgetuppföljning, inköp och intäkt

Vi erbjuder dig en bra grund för att kunna bli en duktig framtida ledare inom Rental och Skanska. Du får kontinuerligt möjlighet till utbildning och kompetensutveckling genom Skanskas stora utbildningsutbud.

Du kommer att vara placerad vid vår huvudanläggning i Gunnilse, Göteborg.

Vill du testa om vingarna bär?

Vi söker dig som vill lära dig nya saker och bygga vidare på din kompetens och lärdom från din universitets- eller högskoleutbildning. Det viktigaste är att du vill vara med och utveckla och förbättra vår kunddrivna verksamhet samt har ett eget driv och en tydlig vilja att utvecklas.

Du är en social och engagerad person som förstår vikten av samarbete och kommunikation för att laget ska nå uppsatta mål. Då en stor del av arbetet består av att planera, samordna och driva förbättringar utgår vi från att du är en analytisk och strukturerad person som ser möjligheter och tycker om att hitta lösningar.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast 31 augusti!

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta distriktschef Christopher Ridderstad på christopher.ridderstad@rental.se

På grund av semesterperioden tar vi inga kontakter under juli, utan påbörjar den aktiva delen av rekryteringsprocessen under augusti.

Välkommen till Skanska Rental AB!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

Liknande jobb:

 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2024-06-24
 • Göteborg