Snabbfakta

    • Jönköping
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-09-30

Junior fullstackutvecklare till Allevi i Jönköping!

Publicerad 2022-08-12

Vill du vara en del av ett drivet team där du även får vara med och ansvara för egna projekt? Är du dessutom en fena på webbutveckling och vill arbeta med PHP och JavaScript som dina främsta verktyg?

Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Allevis räkning en junior fullstack-utvecklare till deras team i Jönköping. Flexibilitet finns gällande distansarbete, men med en bas på kontoret.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Allevi.

Allevi bidrar med marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, hemtjänst, boenden och individ samt äldreomsorg. Just nu söker de en fullstack-utvecklare till sitt Carefox-team. Carefox består idag av otroligt drivna fullstackutvecklare som nu söker nästa stjärna som vill vara med på deras resa! Carefox är ett verksamhetsstöd för hemtjänst, där idag var tredje hemtjänstföretag i Sverige använder sig utav dem.

För rätt person kommer du kunna nå dit du vill drömma! Varje år tillägnar Allevi kompetensutvecklingsdagar för dig som utvecklare att få verkställa egna projekt eller idéer. Detta är en otrolig möjlighet där du tillsammans med dina kollegor skapar morgondagens bästa tekniska lösningar!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Allevis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se 

Arbetsuppgifter:
I din roll kommer du bidra med din kompetens inom PHP, JavaScript och vi ser gärna att du även bidrar med kunskaper inom Vue, React och/eller Angular, där arbetsuppgifterna är breda och utvecklingsmöjligheterna stora! Du kommer vara med och bygga system från grunden, därför har du bra koll på hur man bygger webbsystem.

Tillsammans med Carefox-teamet arbetar ni efter en agil SCRUM-baserad modell om 4 veckors sprintar. Här är du delaktig och bidrar med innovativa lösningsförslag. Du kommer vara med och utveckla befintliga system men även system från grunden, samt identifiera förbättringsområden.

Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av PHP, JavaScript och jQuery
• Har tidigare erfarenhet av webbutveckling
• Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskaper inom Vue, Angular, React och Go eller andra liknande tekniker, men det är inget krav för tjänsten. Teamet är i dagsläget i behov av backend-tunga fullstackutvecklare och om du känner att du gärna sysslar med backend i en fullstack-roll, ja då är den här tjänsten rätt för dig!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Allevi. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, självgående och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag! Då rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande råder det även en prestigelöshet i dina arbetssätt.

START: Omgående (med viss flexibilitet)
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-04
  • Stockholm
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid