Snabbfakta

    • Eskilstuna

Ansök senast: 2023-06-11

IT-tekniker till omtyckt arbetsplats i Eskilstuna!

Publicerad 2022-08-15

Nu söker vi på Sigma Technology en IT-tekniker till en omtyckt arbetsplats i Eskilstuna!

Du kommer att bli anställd av oss på Sigma Technology och ingå i ett härligt konsultteam som gör saker tillsammans och har roligt längs vägen! Vi sätter dig som konsult i fokus, det viktigaste för oss är att du som konsult och medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi tror på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge!

Vi på Sigma Technology är otroligt stolta över att våra medarbetare har röstat fram oss som Sveriges topp-3 mest rekommenderade arbetsgivare hela 3 år i rad: 2019, 2020 och 2021. Nu hoppas vi att du blir en del av oss!

I den här rollen kommer du att arbeta med andra linjens support gällande all hårdvara som finns i verksamheten - bland annat datorer, skrivare, skärmar och mobiltelefoner. Du kommer även att arbeta med implementation av ny teknik. Som IT-tekniker kommer du att ansvara för att den dagliga driften fungerar, arbeta med felsökning och göra åtgärdsbedömningar. Du kommer att fungera som en lokal IT-tekniker som främst arbetar med drift och utveckling av den lokala nätverksmiljön och kommunikationen mellan datorer på plats.

Du kommer även att supportera användarna och sköta drift och datasäkerhet i större nätverksmiljöer med enheter på olika orter samt installera och anpassa datorer som sköter nätverkskommunikationen, t. ex routrar, servrar och arbetsplatser samt installera brandväggar. I din roll ingår även testning av nya produkter, informera användarna om tekniska nyheter. En annan del i denna varierande roll är att ansvara tekniskt för konferensutrymmen (t.ex dator, projektor, videokamera och ljudanläggning). Övriga arbetsuppgifter som kan komma att bli aktuella kan vara backuphantering, administration av mail samt ge support via telefon.

För att bli aktuell för denna roll har du:

  • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta som andra linjens supporttekniker (och denna erfarenhet ska vara förvärvad de senaste 2 åren).
  • Mycket god vana av att arbeta självständigt
  • B-körkort och van bilförare då resor kan förekomma i tjänsten.
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift på svenska.

På grund av arbetsplatsens karaktär är det viktigt att du har en hög säkerhets- och sekretessmedvetenhet, och du kommer att behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Som person är du mycket strukturerad och har en förmåga att självständigt kunna analysera och lösa problem. Du har fallenhet för att se helheten och är en duktig kommunikatör som är lyhörd. Vidare är du ordningsam, mån om att göra ett bra jobb och har ett starkt ansvarskännande inför dina arbetsuppgifter.

Start för detta uppdrag sker efter en genomgången säkerhetskontroll.

Låter detta som något för dig?

Mer information om tjänsten och arbetsplatsen ges vid en intervju. Om du har frågor så är du också varmt välkommen att kontakta Elena Hallin på elena.hallin@sigmatechnology.se

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Välkommen till oss!

Kontakt

För mer information kontakta

Elena Hallin,
Unit Manager
elena.hallin@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-03-28
  • Lund
  • Helsingborg
  • Skellefteå
  • Heltid