Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-03-31

IT-klientspecialist

Publicerad 2024-01-31

Är du en passionerad och erfaren IT-klientspecialist med djupa kunskaper inom SCCM och Intune? Drivs du av möjligheten att arbeta i en organisation som ständigt strävar framåt, särskilt inom området för en förbättrad sjukvård? Hos oss får du chansen att spela en nyckelroll i klienthanteringen med fokus på dessa två kritiska verktyg. Vi söker dig som brinner för att leverera snabba och påtagliga resultat genom att optimera och förbättra våra klienthanteringslösningar. Om du vill vara en del av vårt team och göra verklig skillnad, ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Tiohundra söker en erfaren och kunnig klientspecialist inom IT som vill ansluta sig till teamet i en outsourcad IT-miljö.
Rollen innebär att du kommer vara ansvarig för att hantera serverinfrastrukturen och beställningar gentemot leverantörer för att säkerställa en effektiv och pålitlig IT-drift. Tjänsten som klientspecialist innebär att du kommer att bidra med din tekniska kunskap i projekt som är kopplade till klientplattformar. Du kommer att vara en nyckelperson i verksamhetens utveckling och arbeta både på klient och applikationsnivå.

Du kommer att ingå i en enhet som idag består av 17 drivna medarbetare som arbetar med bolagsövergripande verksamhetsstöd. Tjänsten är på heltid med placering i Norrtälje, men med hela Norrtälje kommun som arbetsplats. Tiohundra utövar moderna arbetssätt med flexibla arbetstider och goda möjligheter till distansarbete. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en godkänd säkerhetsprövning är därmed en förutsättning för tjänsten.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du en organiserad, utvecklingsorienterad, driven och nyfiken person med ett starkt intresse för teknik. Du känner ett stort ansvar för dina uppgifter och har en vana av att arbeta mot deadlines. Vidare behöver du vara handlingskraftig, stresstålig och snabbt kunna anpassa dig efter nya förändringar.

Du arbetar bra självständigt, likväl som i projekt tillsammans med ditt team. Rollen innebär omfattande kontakter, vilket ställer krav på att du är professionell och tillmötesgående i ditt bemötande samt att du är relationsskapande. Du är lojal och bidrar till god stämning i gruppen, uppskattar att jobba nära i team och har god samarbetsförmåga.
Du delar Tiohundras värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. En stor vikt läggs vid personlig lämplighet och man värdesätter den kvalitet som mångfald tillför verksamheten.

Kvalifikationer:
- Du har minst 3-5 års erfarenhet från en liknande roll
- Djup kompetens inom klienthantering och felsökning på applikationsnivå
- Erfarenhet av både onprem och molnbaserade lösningar
- Kunskap inom SCCM och Intune
- Erfarenhet av att leda projekt kopplade till Endpoint och Microsoft 365.
- Erfarenhet av olika klientplattformar, särskilt inom Windows, Android och iOS
- Erfarenhet av Microsoft 365, Active Directory, Exchange, GPO-hantering och Windows-plattformen
- Det är även meriterande om du har kunskaper inom Microsoft 365 Defender, särskilt Defender for Endpoint

Om verksamheten
Vårdbolaget Tiohundra ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete
mellan Region Stockholm och Norrtälje kommun. Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje
kommuns största arbetsgivare. Sammanslagningen av sjukvård och
omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten
och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en
attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i
Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av
socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund
och förutsättningar. Läs gärna mer på www.tiohundra.se.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.Tjänsten är tillsvidare och starten planeras så snart som möjligt, med hänsyn till din uppsägningstid. Notera att tillsättningen kan komma att ske innan sista ansökningsdatumet, så tveka in att skicka in din ansökan redan idag!
Rekryteringen sker i samarbete med Poolia och du är varmt välkommen att höra av dig till Jennifer Nilsson vid funderingar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb:

  • Norrköping
  • Heltid
Publicerad: 2024-02-07
  • Sundbyberg
Publicerad: 2024-01-31
  • Stockholm
  • Heltid