Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2024-03-04

Integrationsledare

Publicerad 2024-01-04

Längtar du efter att vara mitt i centrum av utvecklingsprocessen och få dina kollegor att spela mot samma mål? Eller har du bara insett att du tycker bättre om det mänskliga samarbetet än tekniken i sig? Just nu letar vi på Infotiv efter dig som vill jobba som integrationsledare inom fordonsbranschen och vara med och driva utvecklingsprojekt!

Vilka är vi?

Som anställd hos oss på Infotiv är du del av en gemenskap som präglas av öppenhet och god sammanhållning där vi stöttar och hjälper varandra. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar alltid efter att erbjuda en god och attraktiv arbetsmiljö där du som medarbetare trivs och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vi är anslutna till Almega och erbjuder kollektivavtal som ger dig som medarbetare trygghet och säkerhet i anställningen. Utöver detta erbjuder vi goda förmåner så som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tjänstepension för att du ska ha det bra även i senare skeden i livet. I kombination med våra stora ramavtal och goda kundrelationer gör det att vi kan ha en långsiktig strategi, där vi tillsammans kan utveckla och bygga ditt CV genom rätt uppdragsbyten och kompetensutveckling. Hos oss kan du både testa nya saker och utvecklas samtidigt som du kan känna dig trygg i din anställning.

Våra ledord "varmt hjärta och skarp hjärna" är värderingar som genomsyrar hela företaget, vårt arbetssätt, vårt ledarskap och vår arbetsmiljö. Det varma hjärtat står för empati, tillit och samarbete, och det är viktigt för oss att du som medarbetare känner dig uppskattad, sedd och lyssnad på. Den skapa hjärnan står för kompetens och innovation, och vi värdesätter varje individs förmågor och kompetens genom att uppmuntra nytänkande, kreativitet och initiativtagande. Tillsammans är vi Infotiv.

Din framtida utmaning

Du kommer att vara spindeln i nätet för ett eller flera mjukvaruprojekt. Din uppgift är att driva integrationsprocessen framåt, med målet att alla mjukvarukomponenter ska lira ihop. Beroende på projekt kommer du att få jobba i olika skeden i utvecklingsprocessen, där olika skeden har olika kriterier för vad som anses vara kravuppfyllnad. Du behöver således ha förmågan att lyfta blicken, samtidigt som du förstår att detaljerna är avgörande.

Exempel på arbetsuppgifter är bland annat att hålla koll på testresultat för elsystemet i allmänhet och olika funktioner i synnerhet, presentera status för alla dina stakeholders samt göra uppföljningar på kända problem. Du kommer att jobba tätt med närbesläktade roller så som release-ledare och CI-integrationsledare. Andra exempel kan vara att samla in och följa upp HW-ändringar, planera uppdaterings- och integrationsevent och analysera konsekvenserna av olika typer av change requests.

Den du är idag  

Som person är du kommunikativ och förstår vikten av samarbete för att kunna hitta lösningar i kniviga situationer. Du knyter nya kontakter både naturligt och automatiskt eftersom du tycker att det är kul att samarbeta med kollegor med olika roller. Med ditt öga för detaljer lyckas du fånga upp avvikelser som skulle blivit allvarliga problem längre ner i flödet.

Du har tidigare erfarenhet av produktutveckling och vet att det inte finns någonting som heter "gott om tid".  Du har även förmågan att hantera komplex och ibland motsägelsefull information, för att sedan kunna visa vägen och prioritera de arbetsuppgifter som är viktigast för projektet just nu.

Vi tror att du har följande med dig:

 • Utbildningsbakgrund inom mekatronik, elektroteknik, data eller dylikt
 • Erfarenhet från Volvo Cars eller automotive-branschen
 • Erfarenhet av projektledning eller dylikt
 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

Det är meriterande om du har något av följande:

 • Erfarenhet av att leda
 • Erfarenhet av testning, men vill lyfta blicken

Ansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vår gemenskap på Infotiv så tycker vi att du ska ansöka till oss. Vi önskar höra mer om: 

 • Dina erfarenheter; vad du har gjort tidigare i livet och vad du önskar göra framöver
 • Vem du är utanför arbetet
 • Eventuellt några rader om vad som gör dig till just den du är

Låter detta intressant, så tveka inte att ansöka redan idag. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi hoppas att du vill vara med och växa med oss! Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta konsultchef Michael Nilsson +46 76 000 39 60 eller rekryteringsansvarig Staffan Bernheim +46 70 964 72 02.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-02-07
 • Uppsala
 • Halmstad
 • Heltid
Publicerad: 2024-02-08
 • Gothenburg