Snabbfakta

  • Göteborg

Ansök senast: 2023-04-07

Ingenjör Remanufacturing – Inhouse Lindholmen

Publicerad 2022-11-08

Vill du vara en del i vårt arbete med att hjälpa en av våra största kunder att minska sitt klimatavtryck genom cirkulär ekonomi? Samtidigt som du utvecklas inom projektledning och process/metodutveckling?

Syftet med Remanufacturing är att ta vara på redan använda komponenter och med olika metoder återställa dem till sin ursprungliga specifikation eller bättre. Bra ur ett hållbarhetsperspektiv men även mer och mer viktigt i försörjningen av komponenter till produktion och verkstäder välden över.

Vi söker dig som vill ha en drivande roll i remanufacturing-teamet som delprojektledare / lead engineer. Rollen är mycket varierande och passar dig som vill arbeta proaktivt men som samtidigt inte är rädd för att hugga i där det krävs just för stunden i ett projekt. Du kommer att ha ett brett samarbete med bland annat R&D, inköp & logistik vilket gör att vi gärna ser att du genom din sociala kompetens har lätt för att förmedla ditt budskap, lyssna till andra och anpassa dig efter nya omständigheter. För att trivas hoppas vi att du gillar teknik, projektledning och har ett härligt driv framåt!

Vårt Component Value Retention Team (CVR) håller till på Sigmas kontor på Lindholmen och är hos kunden någon gång per vecka eller oftare när det behövs. Arbetet utförs med SAFe som utgångspunkt och då ARTen är i en expansiv fas är en naturlig del av uppdraget att driva och vara med i förbättringsarbete av process/metodik.

ERFARENHETSKRAV

 • B.Sc eller M.Sc inom Miljö, Maskinteknik, Produktutveckling, Automotive etc.
 • Minst ett års relevant arbetslivserfarenhet av uppdragsledning eller konstruktion
 • Fordonsindustri eller underleverantör etc.
 • Goda kunskaper om tillverkningsmetoder för moderna material

MERITERANDE ERFARENHETER

 • Agila metoder & arbetssätt, SAFe
 • Scrum Master
 • CATIA & Teamcenter

VILKA ÄR VI?

Som arbetsgivare har vi gjort oss kända för vårt personliga klimat och en kultur med stor öppenhet, delaktighet och med mycket energi. Vi tycker om att göra saker ihop och strävar efter en bra mix av jobb och fritid. Det kan vara AWs, event, träningsaktiviteter, alpresor eller inspirationsföreläsningar. Vi har gjort många roliga resor ihop och förra gången seglade vi i Kroatien, vilket var fantastiskt att få uppleva tillsammans. Och JA – vi har både en egen foodtruck och ett eget band :)

Kompetensutveckling har alltid varit viktigt för oss och förutom utvecklingsmöjligheter i ditt konsultuppdrag och diverse tekniska utbildningar har vi interna program för personlig utveckling. Flow by Sigma är ett program som fokuserar på bl.a balans i vardagen, hur man sätter och når personliga mål och hur man hanterar förändringar. Vi har även ett mentorsprogram som startar upp varje år med ett antal mentorer och adepter. Vi erbjuder också Linkedin Learning licenser för de som är intresserade av digitala självstudier.

Sedan starten 2014 har vi haft en fantastisk utveckling. Tillsammans med våra dotterbolag Sigma Embedded Engineering och Sigma Energy & Marine är vi idag över 300 anställda. Vi finns även i USA och Norge.

Livet är för kort för att inte arbeta på en grym arbetsplats - kom och jobba med oss, ett företag med mycket hjärta och vi-känsla!

Ansökningar hanteras löpande.

Kontakt

För mer information kontakta

Simon Karlsson,
simon.karlsson@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-16
 • Oskarshamn
Publicerad: 2022-10-25
 • Göteborg
 • Skellefteå
 • Heltid