Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-10-14

Industriell Verksamhetsutvecklare IT System

Publicerad 2022-04-20

Prevas affärsområde Hållbar Produktion har full fart framåt. Trivs du också med att vara länken mellan kundernas process och systemstöd? Kanon, vi har massor av spännande leveranser på gång med utgångspunkt från Göteborg!

 Hello Opportunity!
Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälpa lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

Spännande uppdrag ✅
Trevliga kollegor ✅
Erfarna ledare ✅
Inspirerande arbetsmiljö ✅
Fokus på hållbarhet ✅
Reko villkor ✅
Inkluderande kultur ✅
Individuella utvecklingsplaner ✅

Är ovanstående punkter viktiga för att DU ska trivas på jobbet?
Grymt! Då kommer du att trivas hos oss. Så vad gör vi då?

På Prevas i Göteborg är vi en grupp som specialiserat oss på att utveckla robusta, pålitliga och kundanpassade systemstöd inom produktion. Vi är ett väl sammansvetsat gäng som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera produktionsflöden hos våra kunder. Tillsammans med våra kunder hittar vi anläggningens potential genom god processförståelse, djup erfarenhet kombinerat med en bred flora av digitala lösningar anpassade för industriella krav.

Vårt arbete bedrivs oftast i projektform, antingen med kundens eller vår egen projektledare, och projekten varierar i inriktning och storlek.

Vi söker nu dig som vill ta en central roll i detta erbjudande!


Hello You
Vi tror att du mycket väl förstår våra kunder och tar på dig rollen som verksamhetsutvecklare där du leder förstudier och agerar rådgivare för effektiviserings- och förändringsarbete.  Då du är länken mellan industriell process och systemstöd kan du även leda team som utvecklar och implementerar IT baserat systemstöd. För att göra det tror vi att du har erfarenhet av:

  • metodiker för industriellt förbättringsarbete
  • att direkt eller indirekt leda team i både tidiga och sena implementationsskeden av tekniska processförbättrande lösningar
  • utveckling av de systemlager som ligger mellan affärssystemet och produktionsgolv så som MES/WMS/WCS.

Som person är du målmedveten, strukturerad och lyhörd med positiv attityd. Vi tror du gillar både människa och teknik och vill vara bryggan där i mellan. I botten ligger ett genuint intresse att med teknikens hjälp implementera effektiva processtöd.

Hello Next Step! 
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag!  

Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -247 59 01 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.
Alternativt rekryteringsansvarig Peter Löving, peter.loving@prevas.seTel:070-335 20 79 

 Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hello Prevas!
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 850 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-13
  • Stockholm
  • Stockholm
  • Heltid