Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-06-15

Gruppchef / Supervisor för servicetekniker på Cepheid

Publicerad 2024-04-16


Cepheid är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi söker nu en Supervisor för våra servicetekniker till vår produktion på vår site i Solna. Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som brinner för personal och är intresserad av tillverkning. Har du erfarenhet av att leda grupper och är van att arbeta i en miljö med högt tempo? Tveka inte att skicka in din ansökan. Cepheid är ett företag med mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Som Supervisor för servicetekniker på Cepheid ansvarar för de servicetekniker som arbetar 5 skift. Organisationen består av 35 servicetekniker och du kommer att handleda 15 anställda. Du kommer att börja arbeta dagtid men kommer efter några månader att börja arbeta 2 skift tillsammans med en chefskollega, dag och kväll, vardagar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du planerar arbetet tillsammans med skiftchefer och servicetekniker för att stödja produktionen på bästa sätt. Du ansvarar för dagliga leveranser och stöttar och coachar tekniker på bästa möjliga sätt. I rollen ingår utvecklingssamtal och samtliga personalrelaterade uppgifter. Man ansvarar för att rapportera och följa upp frånvaron dagligen och säkra bemanningen och omorganisera resurser vid behov. Man tar ansvar för onboarding och utbildning av personal.


Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Vi tror att du har en teknisk utbildning eller motsvarande och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av serviceteknik, tillverkning/produktion är mycket meriterande. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i rollen är du självständig och drivande men har samtidigt lätt för att samarbeta. För att bli framgångsrik i din roll på Cepheid behöver du vara professionell, och agera med integritet och ta ansvar för ditt arbete och dina handlingar. Du har en kreativ och lösningsorienterad inställning till hur du utför ditt arbete. Du är strukturerad och intresserad av att hitta praktiska lösningar. Du är en ledare som leder genom andra och får jobbet gjort och får människor att växa. Du är en lagspelare som stöttar dina kollegor och vill alltid förbättra och effektivisera våra processer.


Om verksamheten
Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser. I våra anläggningar i Solna utvecklar och tillverkar vi våra diagnostiska tester.

När du går med oss kommer du också att gå med i Danahers globala organisation, där 80 000 människor vaknar varje dag fast beslutna att hjälpa våra kunder att vinna. Som medarbetare kommer du att prova nya saker, arbeta hårt och utveckla dina färdigheter med vägledning från dedikerade ledare, allt med stöd av kraftfulla verktyg för Danaher Business System och stabiliteten i en testad organisation.

På Danaher värdesätter vi mångfald och förekomsten av likheter och skillnader, både synliga och inte, som finns i vår arbetsstyrka, arbetsplats och på alla marknader vi betjänar. Våra medarbetare, kunder och aktieägare bidrar med unika och annorlunda perspektiv som ett resultat av dessa olika egenskaper.

Urval sker löpande, så ansök nu.

#LI-HG1


Liknande jobb:

Publicerad: 2024-03-18
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-05
  • Borlänge
  • Heltid
Publicerad: 2024-03-24
  • Blekinge