Snabbfakta

    • Lund

Ansök senast: 2022-10-16

Front-end utvecklare

Publicerad 2022-09-14

Nu söker ALTEN i Lund en duktig Front-end utvecklare till vårt IT-team som kan dela vår passion för programmering. Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik, några års arbetslivserfarenhet och värdesätter gott samarbete samt vill ha stora utvecklingsmöjligheter hos en arbetsgivare. Hos oss får du chansen att välja mellan varierande projekt och tillgodose dig ny kunskap! Läs vidare och ansök idag!

VI ERBJUDER DIG

Möjligheten att arbeta med det du brinner för och samtidigt utveckla och bredda din kompetens, tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar! Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Academy ges du också möjlighet att tillsammans med dina kollegor, driva frågor och aktiviteter som du brinner för. På ALTEN värdesätter vi en balans mellan arbete och privatliv och vi arbetar aktivt för att uppnå det. Förutom det erbjuder vi självklart förmåner som friskvårdsbidrag, personalcykel, personlig utbildningsbudget, tjänstepension och försäkringar.

KONSULTROLLEN

Som Front-end utvecklare hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder eller inhouse. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos många av de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, telekom, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Varje medarbetare är viktig för ALTENs framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.
Vi söker dig som trivs att arbeta i en kreativ miljö där du kan bygga på dina tidigare erfarenheter. Som konsult på ALTEN är det viktigt att du är kommunikativ och lyhörd. En lagspelare, som tycker om problemlösning och utmaningar.

Vi ser också att du som Front-end utvecklare hos oss har följande färdigheter:

- Javascript/Typescript
- React.js
- HTML och CSS

- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande:

- AWS/Azure/GCP
- Java
- SpringBoot
- Angular/Vue

- Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Vill du växa tillsammans med oss? Vi är bara en ansökan bort!

 Vid frågor vänligen kontakta Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner IT  yana.zubrytska@alten.se

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-24
  • Örebro
  • Heltid
Publicerad: 2022-10-03
  • Göteborg
Publicerad: 2022-09-07
  • Linköping