Snabbfakta

    • Fagersta
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2023-05-01

Fårbo Mekaniska söker en CNC-operatör, svarvare

Publicerad 2023-03-02

Om oss
På Fårbo Mekaniska utvecklas vi tillsammans med våra kunder, så att vi kan erbjuda helhetslösningar som matchar de behov som finns. Genom ständig expansion och nyinvesteringar ligger vi alltid i framkant. Vi har under de senaste åren utökat vår produktionsyta till drygt 5 000 kvadratmeter. Vi har byggt en helt ny gods- och lageravdelning för lagerhållning av våra kunders produkter fram till leverans. Vi har en separat fräsavdelning på 300 kvadratmeter och investerar ständigt i nya maskiner och automationsutrustning. Dessa satsningar gör vi för att kunna erbjuda marknadens bästa kvalitet och leveransprecision. Samtidigt har vi på Fårbo Mekaniska kvar den familjära stämningen, där våra medarbetare trivs tillsammans och arbetar mot samma mål. Vi-känslan är, och kommer alltid att vara, företagets främsta resurs. Vill du vara en del i denna spännande resa? Vi utökar nu teamet med en svarvare.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-svarvare på Fårbo Mekaniska kommer du arbeta med enstyckstillverkning i vår svarv med drivande verktyg. Arbetet är varierande då vi svarvar allt från nytillverkning, legotillverkning samt renovering av varierande detaljer till våra kunder.
Arbetsuppgifterna består av programmering, ställa, rigga, byte av verktyg, ritningsläsning samt mätning och kontroll av detaljer..
Teamet du kommer ingå i består av 3 personer.

Arbetet är förlagt till dagtid.Din profil
Till tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet av arbete som CNC-operatör, med inriktning svarvning. Du är van att ställa, rigga, byta verktyg samt kontrollera och mäta bearbetade detaljer. Vi ser även att du har erfarenhet av ritningsläsning och kunskaper inom styrsystemen Fanuc och/eller Mazatrol. Har du erfarenhet av andra styrsytem, truckkort och traverskort ser vi det som meriterande.

B-körkort är ett krav.
Du blir anställd av Fårbo Mekaniska och är du rätt person är tanken att det övergår till en tillsvidareanställning.


Ansökan
Fårbo Mekaniska samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Karnland via mail: ulrika.karnland@clwork.se. Ansök via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt, dock senast den 24 mars 2023.

Liknande jobb: