Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Försäljning
 • Projektledning

Ansök senast: 2022-01-31

Executive Sales Representative, Advenica

Publicerad 2021-12-03

Fancy a great job you´ll never really be able to talk about?

Vill du jobba med cybersäkerhetslösningar i världsklass, för kritisk data-in-motion upp till Top Secret klassning? Då kan jobbet som Executive Sales Representative på Advenica vara något för dig!

I mer än 20 år har Advenica jobbat för att skapa en säkrare värld. Deras unika produkter som tilldelats både svenska och amerikanska patent, skyddar den allra viktigaste digitala informationen i vårt samhälle, och bidrar till att vi kan leva våra liv, så som vi vill. Advenica hjälper företag, kritisk infrastruktur och demokratiska institutioner att fungera, i en tid av ökande hotbild och attacker. De är stolta över att kunna bidra till rikets säkerhet, och till upprätthållandet av demokratiska värderingar. Vill du hjälpa Advenica att hjälpa till ?

Om jobbet:
Som Executive Sales Representative på Advenica jobbar du med nya och befintliga kunder på den svenska marknaden. Advenicas produkter och tjänster används primärt av försvarsindustrin, myndigheter och verksamheter inom kritisk infrastruktur för att skydda känslig information.

I rollen som Executive Sales Representative rapporterar du till VP Sales, och ansvarar för kundsegmentet kritisk infrastruktur. Du har ett tätt samarbete med bland annat tekniskt säljstöd och produktorganisationen.

Som Executive Sales Representative har du en affärskritisk och utåtriktad roll som Advenicas ambassadör!

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar:
Du jobbar med prospektering och nykundsbearbetning likväl som med att förstå befintliga kunder och deras utmaningar. Med andra ord ansvarar du för   hela försäljningsprocessen, från identifiering av ny affärsmöjlighet till avslut och byggandet av en långsiktig kundrelation.

Du bedriver omvärldsbevakning för att förstå hur marknaden och tekniken utvecklas, både idag och imorgon.

Du arbetar och agerar utifrån en kundplan samt individuell budget med omsättning- och resultatmål.

Deltagande i kundevents och workshops.

Presentation av produkt- och tjänstebeskrivningar.

Om dig:
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, stor kunskap kring att utveckla kundrelationer och affärer, samt en god teknisk förståelse. Som person är du lyhörd, kreativ, övertygande, analytisk och pragmatisk. Att ha många interna och externa kontaktytor och att knyta och upprätthålla goda relationer, är något du är bra på och motiveras starkt av. Eftersom Advenica jobbar med långa försäljningsprocesser krävs tålamod och uthållighet.

I detta jobb behövs utmärkt kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, liksom hög integritet och struktur.

Din bakgrund:
Erfarenhet av försäljning inom IT-infrastruktur, gärna med fokus på kommunikation, samt av komplexa försäljningsprocesser med dialog på ledningsgruppsnivå.

Erfarenhet av att jobba med företag eller organisationer inom kritisk infrastruktur; tex energi, vatten, transport, telenät och Internet.

Om du har erfarenhet av att jobba med produkter kopplat till säkerhet och/eller OT ( Operational Technology), ser vi detta som mycket meriterande.

Om att jobba på Advenica:
Hos Advenica får du stor frihet samt goda och kompetenta kollegor! Tillsammans gör ni skillnad och skapar resultat. Advenica strävar efter att vara den allra bästa arbetsplatsen inom cybersecurity. På Advenica värdesätts och uppmuntras personlig utveckling och man lever enligt värderingarna: gemenskap, professionalism, initiativkraft och integritet. Stor vikt läggs vid att jobba proaktivt för att främja välmående och hälsa, och balansen mellan arbete och fritid.

På grund av vår verksamhet är tjänsten säkerhetsklassad, det innebär att du behöver vara svensk medborgare och att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Placeringsort: Malmö. I denna tjänst ingår resande inom främst Sverige.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Advenica med Cabeza AB. För att ställa frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Malin Schultz: malin.schultz@cabeza.se

Vi hanterar ansökningar löpande och konfidentiellt.

Sökord: Advenica, Executive Sales Representative, Senior Account Manager, KAM, Key Account Manager, försäljning, säljare, IT-infrastruktur, cybersecurity, informationssäkerhet, cybersäkerhet, kritisk infrastruktur, Operational Technology

KONTAKT
Rekryteringsansvarig

Liknande jobb

Publicerad: 2021-12-06
 • Malmö
 • Heltid
Publicerad: 2021-12-21
 • Ängelholm
 • Heltid
Publicerad: 2021-12-20
 • Stockholm
 • Heltid