Snabbfakta

    • Gothenburg

Ansök senast: 2024-10-13

Erfarna mekanikkonstruktörer

Publicerad 2024-09-12

Gå med i vårt dynamiska in-house team på ALTEN i Göteborg, där vi samarbetar med ledande fordonsaktörer i spännande R&D-projekt. Vi ser fram emot att utöka vårt team av mekanikkonstruktörer och hoppas att passionerade individer som du vill ansluta till oss!

 

Vem söker vi

Vi vill stärka vårt team med konstruktörer som har tidigare erfarenhet av Catia V5/V6 eller Creo. En bakgrund inom interiör/exteriör konstruktion, body-in-white (BIW), chassi, elektriska kablage eller elektromobilitet är mycket relevant för oss.

 

Vi värdesätter personliga egenskaper som problemlösningsförmåga, en genuin passion för teknik samt förmågan att bygga långvariga relationer med våra världsledande fordonsaktörer.

 

Vad vi erbjuder dig

På ALTEN tror vi på att vårda din passion för teknik och innovation. Med varierande projekt inom olika industrier får du möjlighet att göra en meningsfull påverkan på världen samtidigt som du avancerar i din karriär. Våra stödjande ledare erbjuder coaching och vägledning för att hjälpa dig att växa professionellt. Dessutom kommer du att ha tillgång till personlig utbildning genom vår ALTEN Academy och externa kurser, vilket gör det möjligt för dig att nå din fulla potential.

Krav

 

För att lyckas i denna roll söker vi kandidater som har:

  • Tidigare erfarenhet av Catia V5/V6 eller Creo.
  • 2-6 års erfarenhet av konstruktion.
  • Tidigare erfarenhet från Volvo Group eller Volvo Cars.
  • MSc / BSc ingenjör inom mekanik, mekatronik eller el. 

Meriterande:

  • Teamcenter eller KOLA.
  • Svenska i tal och skrift.

Om du är redo för en spännande möjlighet och vill vara en del av en stöttande teammiljö, uppmuntrar vi dig att ansöka idag. Dina unika färdigheter och perspektiv är avgörande för vår framgång!

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultföretag inom Engineering, IT och Life Sciences med över 57 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro och har 1400 engagerade kollegor på kontor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer genomför komplexa och högtekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan för de mest prestigefyllda företagen inom sektorer som Automotive, Aerospace & Defense, Energi, Tillverkning, Offentlig sektor och Life Sciences. I fyra år i rad har ALTEN blivit utnämnt till ett av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, ett pris för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb:

Publicerad: 2024-07-11
  • Göteborg
Publicerad: 2024-08-12
  • Linköping
  • Gothenburg