Snabbfakta

  • Umeå

Ansök senast: 2024-03-03

Erfaren Systemutvecklare inom Java

Publicerad 2024-02-05

Just nu söker vi på ALTEN Umeå efter erfarna Javautvecklare som vill bli en del av vårt team!

Våra konsulter både nyutvecklar och förvaltar system inom branscher såsom: finans, utbildning, sjukvård, industri, fordon, energi. Vårt fokus ligger på att hitta intressanta uppdrag där du får chansen till att utvecklas i din professionella yrkesroll, samt bidra med din kompetens till framtidens teknik.
Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt samtidigt som du trivs med att jobba i team. Du har en drivande förmåga och skapar och upprätthåller goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta hållbara lösningar.

Vi söker dig som:

 • Har examen inom systemutveckling, datateknik eller likvärdig utbildning.
 • Har minst 4 års arbetslivserfarenhet.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Exempel på tekniker du har eller vill jobba med:
Java, JavaEE, JavaScript, Spring, REST/JSON, Databaser, Linux, Jenkins, GIT, Eclipse.

Om ALTEN

På ALTEN-kontoret i Umeå har vi en öppen och familjär miljö med individen i fokus. Teamet i Umeå består av 30 medarbetare där alla individer är sig själva och tillsammans skapar en prestigelös grupp. Som ny medlem i gruppen kommer du stöttas av kollegor och chefer som ser just dig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Gemenskapen bygger vi genom att vi hittar på aktiviteter så som, fredagsfrukost, kompetens AW:en, träning och festligheter.

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Luleå i norr. Våra ingenjörer utför projekt hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, flyg & försvar, energi, industri, offentlig sektor och Life Sciences.

Vi är kollektivt anslutna. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension, utbildningsbudget och försäkringar.

Vid frågor kan du kontakta Rebecca Malmborg, HR-partner, rebecca.malmborg@alten.se, Anna Nejati, konsultchef, anna.nejati@alten.se eller Cecilia Adlén, konsultchef, cecilia.adlen@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb:

 • Jönköping
 • Heltid
Publicerad: 2024-02-01
 • Södertälje
 • Heltid
 • Västerås
 • Heltid