Erfaren mekanikkonstruktör till ALTEN Umeå

Publicerad 2024-04-02

Vi på ALTEN Umeå söker dig som är mekanikkonstruktör och redo för att starta ett nytt kapitel i arbetslivet!

Hos oss varierar konsultuppdragen i upplägg, bredd, längd och storlek, allt beroende på våra kunders behov och dina önskemål. Detta gör att du kan förvänta dig en stor variation i ditt arbete. Dem flesta av projekten vi arbetar med i Umeå är ute hos kund men det förekommer även in-houseprojekt på vårt lokala kontor. Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att vara självgående och företagsam. Du är positiv, noggrann och initiativtagande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.

Vi söker dig som:

  • Har en kandidat-/civilingenjörsexamen inom maskinteknik, mekanik eller liknande utbildning. 
  • Har ungefär 5 års arbetslivserfarenhet efter avslutad examen.
  • Har erfarenhet av en eller flera CAD-verktyg som t.ex. CATIA V5, Solidworks, Solidedge och/eller Creo.
  • Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från olika branscher. Vidare är kunskaper inom hydraulik, beräkning och CE-märkning även meriterande, men absolut inget krav. I och med att vi söker efter erfarna mekanikkonstruktörer med intresse av teamlead, ser vi gärna att du har goda ledarskapskunskaper alternativt vilja till att lära dig mer om detta. Du behöver vara duktig på delegering, samarbete och kommunikation.

Om ALTEN

På ALTEN-kontoret i Umeå har vi en öppen och familjär miljö med individen i fokus. Teamet i Umeå består av 30 medarbetare där alla individer är sig själva och tillsammans skapar en prestigelös grupp. Som ny medlem i gruppen kommer du stöttas av kollegor och chefer som ser just dig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Gemenskapen bygger vi genom att vi hittar på aktiviteter så som, fredagsfrukost, kompetens AW:en, träning och festligheter.

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 57 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Luleå i norr. Våra ingenjörer utför projekt hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, flyg & försvar, energi, industri, offentlig sektor och Life Sciences.

Vi är kollektivt anslutna. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension, utbildningsbudget och försäkringar.

Vid frågor kan du kontakta HR- partner Rebecca Malmborgrebecca.malmborg@alten.se, konsultchef Anna Nejatianna.nejati@alten.se eller Cecilia Adléncecilia.adlen@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Liknande jobb:

  • Gävle
  • Heltid
Publicerad: 2024-03-25
  • Jönköping