Snabbfakta

    • Uppsala
  • Konsultuppdrag

Kategorier:

Ansök senast: 2022-10-28

Elmontör till Uppsala

Publicerad 2022-08-16

arbetsbeskrivning.

Har du ett tekniskt intresse samt erfarenhet av att arbeta efter ritningar och el-scheman? Är du dessutom noggrann, metodisk och van vid praktiskt arbete? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu en elektronikmontör till ett uppdrag där du får möjlighet att använda både ditt tekniska intresse samt kunskap. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdraget är på heltid, 6 månader framåt med god chans till förlängning.  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

erfarenhet.

Vi söker dig som är relativt ny i branschen men ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete e

kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som montör ser vi att du har teknisk gymnasieutbildning, gärna inom el eller motsvarande kunskaper. Vana vid att läsa och arbeta efter ritningar och el-scheman. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i produktion med el-och kabeldragning.

Vi söker dig som har hög arbetsmoral och som är noggrann och metodisk i ditt arbete. Du är van vid praktiskt arbete samt har tekniskt intresse och förståelse. Vidare trivs du lika bra att arbeta självständigt som i samarbete med andra. Som person är du är pålitlig, lojal och flexibel. Du är inte rädd för att ta egna initiativ i arbetet och kavlar gärna upp ärmarna när det behövs. Vidare ser vi att du är positiv, social och har god samarbetsförmåga, samt lägger stort värde i att ha en bra dialog med kollegor och chefer.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansvarsområde.

Som elektronikmontör kommer du att efter ritningar montera modulatorer från start till mål vilket innebär både mekanisk montering, elektronikmontering och kabeldragning. Vissa moduler kommer färdiga och monteras in, medan vissa moduler byggs från grunden.

ansökan.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-08-27
  • Mjölby
  • Heltid
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2022-08-30
  • Solna
  • Heltid