Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-11-05

Elkonstruktör inom automation

Publicerad 2022-09-06

Hjälp våra kunder att utveckla smarta fabriker!

I över 40 års tid har Semcon arbetat tillsammans med kunder inom en rad olika branscher. Med ett tjänsteutbud inom produktionsutrustning och omfattande kompetens inom nästa generations industriautomation kan kunskapen appliceras längs hela kedjan. Vi arbetar med rådgivning, koncept, förstudier och konstruktion – hela vägen fram till nyckelfärdig leverans av bland annat specialmaskiner och robotceller.

Nu letar vi efter vår nya kollega - en tekniskt kunnig automationsingenjör med inriktning på industriell elkonstruktion i tillverkande industri.

Som konsultteam arbetar vi dagligen med bland annat specialmaskiner, robotceller, visionsystem, produktionslinjer, maskinsäkerhet samt test och testutrustning. 

För att hålla oss vassa inom produktion och tillverkning erbjuder vi nyckelfärdiga leveranser av automationslösningar. Dessa projekt drivs från vårt eget kontor på Lindholmen och sysselsätter flera av våra medarbetare. Utöver vårt eget kunnande använder vi ofta andra kompetenser inom Semcon.

Som Elkonstruktör kommer du att ta dig an uppdrag inom elkonstruktion, både in-house och på plats ute hos våra kunder.

Vi söker dig med:

  • Minst 5 års erfarenhet från elkonstruktion inom industriautomation i tillverkande industri
  • En vana av att arbeta med konstruktionsverktygen Eplan och Elprocad
  • En ingenjörsutbildning inom automation eller el
  • God förståelse för automation, mekanik och el i tillverkande industri
  • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska
  • B-körkort

Om Semcon

Semcon är teknikföretaget som sätter människan före tekniken. Vi utgår alltid ifrån slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter & tjänster. Det är så vi gör skillnad på riktigt runt om i världen – varje dag. För oss är inspiration grunden i allt vi gör. Vi är övertygade om att inspirerade medarbetare som har kul på jobbet vidgar sina perspektiv och presterar som allra bäst. Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktiga för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på. Hos oss får du möjligheten att utvecklas inom Automotive, Industry, Energy, Life Science & Product Information.

Kontaktyta rekryterande chef

Om du har några frågor angående annonsen eller rollen hos Semcon är du välkommen att kontakta Team Manager Pär Vikenadler på par.vikenadler@semcon.comLiknande jobb: