Snabbfakta

  • Umeå

Ansök senast: 2024-03-03

Elektronikkonstruktör till ALTEN Umeå

Publicerad 2024-02-05

Vi på ALTEN i Umeå söker just nu efter elektronikingenjörer som är redo att ta nästa steg i karriären! 

Att arbeta som konsult på ALTEN innebär flera möjligheter för dig, bland annat erbjuder vi dig en karriärresa med fokus på möjligheter, utveckling och gemenskap. Vi på ALTEN drivs av att se människor växa och utvecklas, både professionellt och personligt. Med en bred kundbas inom olika branscher och ett stort urval av tjänsteområden, både nationellt och internationellt, kan vi på ALTEN hjälpa dig att utvecklas.
Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt samtidigt som du trivs med att jobba i team. Du har en drivande förmåga och skapar och upprätthåller goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta hållbara lösningar.

Vi söker dig som:

 • Har examen inom elektronik eller liknande utbildning. 
 • Har relevant arbetslivserfarenhet av liknande roll.
 • Har erfarenhet av kretskortkonstruktion, kablagedesign och/eller test och verifiering av mjuk- och hårdvara. 
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande kompetenser är Altium, AutoCAD Electrical, E-PLAN, E3, orCAD, och FPGA-utveckling.

Om ALTEN

På ALTEN-kontoret i Umeå har vi en öppen och familjär miljö med individen i fokus. Teamet i Umeå består av 30 medarbetare där alla individer är sig själva och tillsammans skapar en prestigelös grupp. Som ny medlem i gruppen kommer du stöttas av kollegor och chefer som ser just dig. Din chef är mån om ditt välmående och tycker det är viktigt att du känner att du har en bra balans mellan ditt arbete och din fritid. Gemenskapen bygger vi genom att vi hittar på aktiviteter så som, fredagsfrukost, kompetens AW:en, träning och festligheter.

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Luleå i norr. Våra ingenjörer utför projekt hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom fordon, flyg & försvar, energi, industri, offentlig sektor och Life Sciences.

Vi är kollektivt anslutna. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension, utbildningsbudget och försäkringar.

Vid frågor kan du kontakta Rebecca Malmborg, HR-partner, rebecca.malmborg@alten.se, Anna Nejati, konsultchef, anna.nejati@alten.se eller Cecilia Adlén, konsultchef, cecilia.adlen@alten.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb:

 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2024-02-01
 • Stockholm
 • Umeå
 • Heltid