Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2024-06-07

Ansvarig Elektronikdesigner - konstruktör till Firefly AB

Publicerad 2024-04-08


Firefly, världens ledande leverantör av preventiva brandskyddssystem söker en Elektronikkonstruktör till sitt kontor i Stockholm. Vill du jobba med teknisk innovation som räddar liv och som ser till att tusentals människor är skyddade från brand på sina arbetsplatser över hela världen? Klart du vill!

Firefly söker nu en Elektronikkonstruktör till sitt huvudkontor vid Hammarby sjöstad i Stockholm. Vill du arbeta med konstruktion från idé till prototyp och färdig produkt? Vill du jobba i en miljö präglat av uppfinningsrikedom och framgång? Då kan du vara den elektronikkonstruktör vi söker till högteknologiska Firefly i Stockholm.

Tjänsten är heltid och tillsvidare - du blir anställd av Firefly. Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-JJ1


Om tjänsten
Firefly utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system som upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner. All utveckling och tillverkning sker under samma tak vid huvudkontoret i Stockholm. Varje kund erbjuds unika lösningar baserade på en rad kvalificerade, patenterade komponenter och funktioner. Företaget har god branschdiversifiering och kunder över hela världen. Ett ökat säkerhetsfokus på marknaden har bidragit till att bolaget har en årlig tillväxtökning på ca 15%.

Som Elektronikkonstruktör är du med i allt från framtagandet och utvecklingen av unika hårdvarulösningar till färdig produkt. Du blir en del av deras hårdvaruteam inom R&D som idag består av 20 personer som är placerade på huvudkontoret i Hammarby Sjöstad, med 10 minuters gångavstånd från Globen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som Elektronikkonstruktör kommer du bland annat arbeta med att:

1. Vidareutveckla befintliga och nya generationer av sensorer och detektorer
2. Stötta inköp och produktionsavdelningen
3. Vara en av företagets expert inom elektronik
4. Analysera och genomföra och dokumentera djupare tekniska felanalyser

Du kommer till ett engagerat team med kompetenta kollegor samt en inkluderande och transparant chef med lång erfarenhet inom bolaget som ger stor frihet under ansvar. Fina lokaler placerade i Hammarby Sjöstad. Firefly har dessutom en platt organisationsstruktur och därmed korta beslutsvägar i verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet som Elektronikkonstruktör. Kanske har du läst Elektronik, Mekatronik eller Medicinteknisk utbildning? Vi ser gärna att du har arbetat hela vägen från konstruktion, testning till fullskalig produktion. Troligtvis har du arbetat med analog och digital hårdvara. Du behöver ha kunskaper inom CAD och en fördel är om du har baskunskaper inom programmering.

Då du samarbetar tätt med kollegor inom hela verksamheten är det en fördel om du är kommunikativ och har ett prestigelöst arbetssätt. Din drivkraft är sannolikt att lösa problem varpå du har god egen initiativförmåga och får saker att hända. Du motiveras av eget ansvar och har högt kvalitetstänk. Vi söker i första hand efter dig som talar och skriver svenska.

Om verksamheten

Firefly reducerar brand- och explosionsrisker inom processindustrin vilket resulterar i säkrare arbetsplatser för människor världen över. Vi har en passion för säkerhet och innovativa lösningar och vill utveckla de mest effektiva industrianpassade systemen.

Firefly är ett svenskt brandsäkerhetsföretag som utvecklar, tillverkar och säljer högteknologiska system, vilka upptäcker och minimerar risken för bränder och dammexplosioner inom processindustrin. Sedan 1973 har vi arbetat med brandsäkerhet. Varje kund erbjuds unika och egenutvecklade lösningar och funktioner.

Huvudkontoret är beläget i ljusa, fräscha lokaler i Hammarby sjöstad, Stockholm. Drygt 150 medarbetare med internationell bakgrund arbetar världen över och bedriver försäljning direkt mot kund och via distributörer i över 80 länder.

Fireflys aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market.

Ta chansen att bli en del av en marknadsledande organisation under expansion och tillsammans med vårt team utveckla den nya generationens preventiva brandskyddslösningar för säkrare industriprocesser runt om i världen.

Liknande jobb:

  • Lund
  • Heltid
  • Halmstad
  • Heltid
Publicerad: 2024-04-09
  • Södertälje